Jacob Elordi: Hollywoodski miljenik u ulozi Elvis Presleya čijoj se izvedbi radujemo - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Jacob Elordi: Hollywoodski miljenik u ulozi Elvis Presleya čijoj se izvedbi radujemo

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
11.9.2023.

Ovih dana društvene mreže bruje o trenutcima s filmskog festivala u Veneciji, a posebne simpatije na ovom eventu osvaja mladi australski glumac, Jacob Elordi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon njegove sjajne izvedbe u seriji Euphoria s kojom je osvojio fanove diljem svijeta, sada nam dolazi s novom ulogom koju ćete svi željno iščekivati. U novom filmu Sofie Coppole, Priscilla, Jacob utjelovljuje slavnog pjevača Elvisa Presleya, a mi se već radujemo vidjeti njegov pristup ulozi po kojoj se prošle godine istaknuo Austin Butler.

 Dva hollywoodska miljenika koja predstavljaju isto veliko ime u razmaku od samo godinu dana, zasigurno će donijeti nezaobilazno uspoređivanje i publici dati na izbor jesu li tim Butler ili tim Elordi. Te dileme su se već uhvatili i mnogi filmski kritičari koji su imali priliku pogledati obje verzije, a nekolicina je istaknula kako Elordi donosi interpretaciju koja je više ljudska, iskrenija i srceparajuća od Butlerove.

 To nam ostaje za vidjeti i čini iščekivanje filma još uzbudljivijim, a do tada možemo samo reći da nam se sviđa pristup glumca Austina Butlera, koji unatoč komentarima ovo ne gleda kao rivalstvo pa je svom glumačkom kolegi poželio dobar provod prilikom snimanja.

Odluka kojem timu pripadate morat će pričekati do kraja desetog mjeseca kada film stiže u kina, a do tada pogledajte trailer koji izaziva nestrpljivost.


* * *
Naslovna fotografija: @priscillamovie

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno