Guste obrve će vizualno uokviriti vaše lice, a evo uz koje proizvode to postići - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Guste obrve će vizualno uokviriti vaše lice, a evo uz koje proizvode to postići

Tekst:

Arijana Bošnjak

MAKEUP
30.9.2023.

Guste i definirane obrve su beauty trend koji je tu već neko vrijeme, a po svemu sudeći, planira se zadržati i ovu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Prema mišljenju beauty stručnjaka, guste obrve su ona posljednja nota na papiru koja definira čitavu kompoziciju. One će naglasiti crte lica i uokviriti ga, ali i dati na osobnosti vašem makeup looku.

 U drogerijskoj ponudi je mnoštvo proizvoda s kojima ćete postići onaj „wow“ efekt s obrvama, a mi danas donosimo nekoliko onih koje ćete s lakoćom koristiti doma, bez potrebe za odlaskom u kozmetički salon.


Efekt laminacije obrva

Laminacija obrva postala je jedan od omiljenih kozmetičkih trendova koji će vaše obrve vinuti u visine. Ako imate manjak vremena za termine i odlazak kod profesionalaca, uz ovaj pristupačni proizvod postići ćete jednako efektan look.


dm 5,95 KMVosak za obrve

Ako želite nešto blažu opciju od laminacije obrva, predlažemo proizvod koji će istovremeno donijeti i gustoću i uredno začešljane obrve, za jedan prirodan efekt i osjećaj koji neće stvarati „težinu“.


dm 6,55 KMMaskara za obrve

Želite li obrve samo oblikovati, birajte klasičnu maskaru koja pruža dugotrajan efekt, a koju možete pronaći u prozirnoj varijanti ili raznim nijansama koje će odgovarati različitim tonovima kože.


dm 5,95 KM

dm 5,55 KMSerum za gustoću obrva

Za kraj predlažemo da prije svega redovno nanosite serum koji potiče rast i stvara gušće obrve, a želite li vidjeti rezultate, napominjemo da je konzistencija ključ uspjeha.


dm 7,95 KMNaravno, za svaki od ovih proizvoda znat ćete već nakon par korištenja vole li se s vašom kožom i postižu li željeni efekt u vašem slučaju. Testirajte ih doma i zabavite se kreirajući nove makeup lookove zaokružene upečatljivim obrvama.

* * *
Naslovna fotografija: @jesshunt2

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno