Mr. & Mrs. Smith: Ako očekujete vruću i intrigantnu priču, razočarat će vas - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Mr. & Mrs. Smith: Ako očekujete vruću i intrigantnu priču, razočarat će vas

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
9.2.2024.

Gospodin i Gospođa Smith reboot je kultnog filma u kojem su glavni akteri bili Brad Pitt i Angelina Jolie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako, serija zapravo i nema neke velike poveznice s originalnim filmom (osim imena). Za razliku od vrućih scena i tipične američke akcije kakve su nam priuštili Angelina i Brad, Amazonova serija "Mr. & Mrs. Smith" potpuno preoblikuje koncept i fokusira se na dinamiku odnosa između Johna i Jane. Možda više onu intelektualnu, psihološku dinamiku i dublji ljubavni odnos, nego onu intrigantnu ljubavnu i strastvenu kao u filmu.

 Serija je izašla početkom ovog mjeseca, a već je osvojila publiku diljem svijeta koja željno iščekuje i narednu sezonu. Sudeći prema reakcijama onih koji su pregledali svih osam epizoda, ova špijunska drama serijal je koji ćete pogledati u jednom dahu.

Serija "Mr. & Mrs. Smith" prati dvoje špijuna, koji su počeli kao lažni par, ali su njihovi osjećaji s vremenom postali stvarni. U završnici prve sezone, dobiju zadatak ubiti jedno drugo, ali se ipak pokušavaju pomiriti. Kada se pomire, čeka ih suočavanje s rivalnim parom - Smiths.

U glavnim ulogama našli su se Donald Glover i Maya Erskine, glumci čija je kemija na malim ekranima jedan od elemenata koji se najviše ističe.

 Kreatorica serije, Francesca Sloane, donosi seriju koja gledatelje drži na rubu sjedala, a uz to je ostavila i „otvoreni“ završetak kako bi povećala iščekivanje sljedeće sezone.


Foto: @smithsonprimeUsprkos špijunskim zapletima, „Gospodin i Gospođa Smith" balansiraju akciju s trenucima intimnosti i humora, prikazujući kompleksnosti odnosa među likovima. Kemija na ekranu između Glovera i Erskine dodaje dubinu ovoj šarmantnoj i napetoj priči, čineći svaku epizodu zanimljivim putovanjem i novim svijetom u koji ćete i sami poželjeti zaroniti.

* * *
Naslovna fotografija: @popsugar

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno