Bliži li se vaša godišnjica? Imamo 5 jednostavnih prijedloga za proslavu. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bliži li se vaša godišnjica? Imamo 5 jednostavnih prijedloga za proslavu.

Tekst:

Nevena Divčić

LJUBAV & BRAK
5.5.2024.

Obilježavate li prvi dejt, prvi poljubac, godišnjicu veze ili braka?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


O čemu god da je riječ, ako ste stigli do ovog dijela – bliži se! Pretpostavimo da već imate poklon pa ćemo odmah krenuti s prijedlozima za načine kako da provedete dan ili večer te proslavite provodeći vrijeme zajedno.

Bilo da godišnjicu želite proslaviti u grupi, s prijateljima ili u paru, neki od ovih prijedloga će biti idealan za vas. Kroz rubriku Putovanja nerijetko, uz interesantne destinacije, izdvajamo i lokacije s neobičnim kućicama koje su odličan izbor za organizaciju proslave ili romantični bijeg u paru.

 

Foto: @shepelevichIznenadite ga/je romantičnim putovanjem na neku od ovih lokacija i isplanirajte bijeg od svakodnevnih obaveza.


Večera

Ok, omiljeni restoran ili novo popularno mjesto u gradu su uvijek dobra opcija. No, topli dani i večeri su pred nama. Pronađite interesantnu lokaciju i organizujte večeru na otvorenom ili piknik. Možda čak i u noćnom ambijentu, uz zvijezde kao glavnu dekoraciju.

 Show time

Zajedno posjetite muzej, galeriju ili otiđite u kino i pozorište. Ovakvo veče upotpunite odlaskom na piće, večeru ili jednostavno sitnim poklonom iznenađenja.


Spa

Vjerujemo da je većini potreban mali predah od svega. Rezervišite termin za masažu te se opustite maksimalno zaboravljajući na svijet izvan.
Movie night

Ako biste večer najradije proveli sami onda organizujte maraton gledanja omiljenih filmova ili nekog novog ostvarenja koje vam privlači pažnju. Pripremite omiljene poslastice i udobno se smjestite na rame.

* * *
Naslovna fotografija: @alisontoby

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno