Zaboravili ste poklon za Valentinovo? Ovim ćete se sigurno iskupiti! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zaboravili ste poklon za Valentinovo? Ovim ćete se sigurno iskupiti!

Tekst:

Nevena Divčić

LJUBAV & BRAK
20.2.2024.

Ma već smo nekoliko puta kroz priče o poklonima, vezama i prijateljstvima utvrdili da za darivanje voljenih osoba ne trebamo čekati samo određene datume u godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ako ste u potrazi za još jednim načinom da obradujete sebi bliske ili zaista, u skladu s ovim naslovom tražite način da se iskupite za Valentinovo, onda će vam se sigurno dopasti naš prijedlog.

 Opipljive uspomene

Sa bliskim osobama, a naročito partnerom, imate mnoštvo uspomena koje rado održavate u svojim mislima i kojim se vraćate. Neke od njih ili jednostavno vaš odnos možete trajno zabilježiti i sačuvati „zaleđivanjem trenutka“.

 Fotografije imaju tu magiju da nas pri samo jednom pogledu vrate u trenutak svog nastajanja.


Foto: @munanazakCouples photography je jedan od načina da sačuvate uspomene i zabilježite vaš odnos što kreativnije. Fotografije parova tik pred vjenčanje ili s proslave zapravo približno odgovaraju ovom stilu fotografisanja. Outfite i lokaciju zamijenite za nešto opuštenije varijante.


Foto: @aminahart_
 

Bilo da je riječ o tematskom sessionu, opuštenim fotografijama ili portretima, ovo je stvaranje uspomena u kojim ćete uživati i vi, ali i umjetnik/ca iza objektiva.

 Donosimo vam i dodatnu inspiraciju

 

Foto: @munanazak

Foto: @aminahart_

* * *
Naslovna fotografija: @munanazak

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno