FEEL GOOD majica vol. 3: Tko su bili gosti #SAVRŽENA druženja koje smo organizirali u Sarajevu? - Bonjour.ba - bh.lifest...

FEEL GOOD majica vol. 3: Tko su bili gosti #SAVRŽENA druženja koje smo organizirali u Sarajevu?

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
7.6.2022.

Vođeni fenomenalnom energijom projekta kojim smo pokazali kako se magične stvari događaju kada žene podržavaju jedna drugu, na jednom sasvim drugačijem i opuštenom druženju održanom jučer u tershouse u Sarajevu, predstavljena je FEEL GOOD majica vol. 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasaPrije tri godine, pokrenuli smo FEEL GOOD projekt u suradnji s kompanijom dm koji ima za cilj pružiti podršku razvoju ženskog poduzetništva te stvaranje uspješnijeg poduzetničkog okruženja u Bosni i Hercegovini. U 2022. godini krovna tema dm kompanije je inspiracija, a upravo je poznati bh. grafički dizajner i vizualni umjetnik Haris Jusović filozofiju projekta pretočio u pamtljiv dizajn koji nam je podsjetnik kako je svaka žena savršena u svojoj nesavršenosti, baš kao što je sama riječ SAVRŽENA.
Na druženju su nam se pridružile sjajne dame koje su i kroz prethodne godine podržale projekt FEEL GOOD majica te zajedno s dm kupcima sudjelovale u kreiranju uspješnijeg i boljeg poduzetničkog okruženja u Bosni i Hercegovini.
 Podsjećamo, FEEL GOOD majica je made in BiH artikl te ekskluzivno dostupna u svim dm prodavnicama, a njenom kupovinom po cijeni od 14,95 KM i ove godine donirate 3 KM za razvoj ženskog poduzetništva u BiH. Priča je to koju žele nastaviti pričati i upravo zato se nadamo da ćete SAVRŽENA majicu nositi s ponosom te ju rado promovirati u svojoj okolini.
I ne zaboravite, male stvari mijenjaju svijet. Baš poput ove majice.
 


Kroz fotografije u nastavku pogledajte koje su se dame već pridružile u #SAVRŽENA tim.

 

 

***
Foto: Marko Jovančić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci