Rasplesana kraljevska porodica stigla je ove subote u Sarajevo! Donosimo detalje. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Rasplesana kraljevska porodica stigla je ove subote u Sarajevo! Donosimo detalje.

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MAKEUP
15.4.2024.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kako bi obilježili dolazak nove revolucionarne kraljice svih maskara essence call me Queen dramatic false lash effect maskare, makeup brand essence organizovao je Flash Mob Dance event u centru Sarajeva.

essence event bio je obogaćen dolaskom glavnih regionalnih plesnih i influencer zvijezda, obučenih kao princ i princeza, koji su dodatno upotpunili čaroliju ovog događaja!
U glavnim plesnim ulogama bili su Paula Tonković i Marco Cuccurin uz 30ak talentovanih plesača. Ekipa je nenajavljeno zaplesala u Sarajevu, demonstrirajući moć i kraljevstvo nove essence maskare. Uzbuđenjima nije bilo kraja jer su prolaznici nagrađeni novom maskarom "Call Me Queen" kako bi mogli i sami ostvariti savršeni kraljevski look kod kuće!
essence Call me Queen maskara više je od makeup proizvoda; to je samopouzdanje, snaga i sofisticiranost koja se krije u svakoj djevojci.

Nema sumnje da nas essence uvijek iznova iznenadi svojim kreativnim aktivacijama kao i trendi proizvodima. essence je postao jedan od najtraženijih makeup brendova u Evropi. essence nije samo popularan, već i postavlja trendove u industriji ljepote, a njegova prisutnost na TikToku dodatno pojačava njegovu popularnost.
Spremi se zauzeti svoje mjesto na tronu uz essence proizvode, a essence Call me Queen maskara je ključ koji otvara vrata tog kraljevskog puta. 

Načuli smo da rasplesana essence porodica ide dalje, već su bili u Zagrebu, sljedeća stanica im je Beograd i na kraju Ljubljana, essence royal family rules! Neka tvoj pogled priča priču - priču o kraljici koja zna šta želi i kako to postići.

* * *
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno