Zaboravite na crnu! Boja čokolade je bez sumnje jesenski klasik. Evo kako ju nositi. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Zaboravite na crnu! Boja čokolade je bez sumnje jesenski klasik. Evo kako ju nositi.

Tekst:

Arijana Bošnjak

STILSKI SAVJETI
18.9.2024.

Jesen je pravo vreme da unesemo toplinu smeđih tonova u naše ormare, a tamne nijanse kao što su espresso i čokolada idealan su izbor za jesensku sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovi intenzivni, raskošni tonovi pružaju sofisticiran i elegantan izgled koji je savršen za hladnije vrijeme. Ako se želite savršeno uklopiti u atmosferu sezone, birajte potpuno smeđe kombinacije. Ova vrsta stylinga stvara kohezivan i stilski promišljen izgled koji odražava osjećaj luksuza i udobnosti.

 

Foto: @nikkkkes

Foto: @clairerose



Za dodavanje dinamičnosti u look, igrajte se s više toplih tonova poput nijanse pijeska, leopard uzorka i tamnijih i svjetlijih nijansi smeđe. Tako ćete kreirati interesantan i slojevit outfit koji unosi energiju i u jesenske dane.


Foto: @katerinasmi_style



Kombinacija smeđih nijansi sa svim tonovima jeansa još je jedan odličan način za dodavanje dinamike vašem izgledu. Tamni smeđi tonovi mogu se upariti s tamnoplavim ili sivim jeansom, stvarajući kontrast koji je dovoljno neutralan, ali i upečatljiv modni izbor.


Foto: @fakerstrom

Foto: @fleurraffan

 



Za sve koji žele dodati svijetle akcentne tonove u svoje smeđe kombinacije, krema i bijela su idealan izbor. Ova kombinacija unosi svježinu i tople nijanse u hladne jesenske dane. Svijetli akcenti mogu pomoći u stvaranju ravnoteže između tamnih i svijetlih tonova, čime ćete postići harmoničan i sofisticiran izgled.

 



Također, tamno smeđe nijanse se vole i s crnom i zajedno kreiraju snažne lookove. Ostavljamo vas sa svim ovim neodoljivim kombinacijama i s tekstom pjesme koja nam ne izlazi iz glave ni ove sezone - That's that me espresso...

 

* * *
Naslovna fotografija: @hollyelizabethblog

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno