Ovo ljeto za nezaboravno iskustvo popraćeno adrenalinom uživajte u 4DX filmovima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovo ljeto za nezaboravno iskustvo popraćeno adrenalinom uživajte u 4DX filmovima

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

FILMOVI & SERIJE
27.7.2023.

Filmoljupci i ovo ljeto imaju razlog za uzbuđenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dok nas vremenski uslovi časte danima okupanim suncem, dodatnu dozu dopamina ljubitelji filma će pronaći u CineStar kinima i filmovima u 4DX formatu. Avanture omiljenih junaka iz filmova više nisu samo vizualna iskustva, nego ona u kojima će uživati sva vaša čula. Sklopite oči i zamislite da gledajući film osjetite svaki pokret, trenutak i emociju. Sada otvorite oči jer je to realnost koja je ovo ljeto moguća. 

 

 

 


Šta je zapravo 4DX tehnologija? 

4DX je najsuvremenija tehnologija koja gledatelju donosi potpuno uključujuće kino iskustvo unaprjeđujući gledanje filma tako da ćete se osjećati kao dio priče koju gledate na ekranu.

4DX pokretna sjedala opremljena su trima osnovnim kretanjima – kretanje gore dolje, kretanje lijevo - desno i kretanje naprijed - nazad, koja mogu napraviti beskrajan niz mogućih kombinacija kako bi oponašali aktivnosti poput letenja ili vožnje. Vješt tim 4DX urednika su stručnjaci u maksimiziranju osjećaja uključenosti u svaki film, bez da prekorače granice ugode.

 

 

 

Foto: Pexels.comAko do sada niste iskusili 4DX, ljeto je idealno vrijeme da to promijenite. Okupite prijatelje ili porodicu i krenite u kino kako biste zajedno doživjeli ovo nezaboravno iskustvo. Sigurni smo da ćete se smijati, vikati, zadržavati dah i uživati u svakom trenutku s nesputanom euforijom
 

Gdje to možete pogledati filmove s ovom tehnologijom te u kojim naslovima možete uživati? 

Naravno da vam donosimo odgovor i na to pitanje. Dvorane CineStar kina u Sarajevu i Banjaluci su 'places to be'. Unutar 4DX dvorane, pokretna sjedala i efekti okoliša poput vjetra, mjehurića i mirisa rade u savršenom skladu s događanjima na ekranu.

Sada kada imate sve potrebne informacije, vrijeme je da se odlučite na 1 od 3 naslova koja vam donosimo u nastavku. 
P.S. naša preporuka je ipak da pogledate sva 3 prijedloga. 
 

Dvorac Straha 

Misterioznoj porodična avantura temeljena na klasičnoj Disney atrakciji iz tematskih parkova. Fantastičnu zvjezdanu ekipu filma predvode Rosario Dawson, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Jamie Lee Curtis i Jared Leto

 
Meg 2: Put u Dubinu

Put u Dubinu nastavak je filma iz 2018. s Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi. Priznajemo, pravi odabir za ljubitelje akcionih filmova. Jason i njegov tim vraćaju se u najveće dubine oceana i susret sa zastrašujućim stvorenjima. 

 Blue Beetle

Blue Beetle je akciona, moderna priča koja daje svjež, zabavan pogled na žanr superheroja u kombinaciji odličnog humora, akcije i emocija koji se ne smiju propustiti.

 
Ulaznice su u prodaji na službenoj CineStar stranici i na blagajnama kina. Vidimo se u CineStaru jer filmovi su bolji na velikom platnu!

* * * 
Naslovna fotografija: Pexels.com

Povezani članci

Najpopularniji članci