Note to self: Dodati CELINE slušalice na vrh wish liste - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Note to self: Dodati CELINE slušalice na vrh wish liste

Tekst:

Arijana Bošnjak

MODNE VIJESTI
20.1.2024.

CELINE x Master & Dynamic slušalice postale su predmet žudnje za sve fashioniste/ice koji znaju cijeniti ovakav jedinstven spoj mode i tehnologije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Slušalice koje je Hedi Slimane prikazao u kolekciji Proljeće/Ljeto 2024. najavile su još jednu kolaboraciju modnog i tehnološkog svijeta koja donosi luksuz u svakodnevicu.

CELINE je kultni francuski brend poznat po eleganciji i sofisticiranosti, kakvu je iz svijeta mode prenio i na područje zvuka. U suradnji s brendom Master & Dynamic koji je sinonim za kvalitetu i čist zvuk, kreirali su harmoničan spoj stila i funkcionalnosti koji će voljeti svi ljubitelji glazbe i dobrog zvuka, ali i mode i sofisticirane estetike.


Foto: celine.comEstetika slušalica

Slušalice karakterizira kombinacija anodiziranog aluminijskog okvira i prava teleća koža. Dolaze u tri stylish izdanja – spoj metalik okvira s kožom u nijansi konjaka ili s klasičnim crnim tonom te u jednom all black izdanju. Ovo su estetika i kvaliteta izrade koje odražavaju predanost brenda CELINE prema sofisticiranosti i minimalizmu.
 

Foto: @celine

Foto: celine.com

Foto: @celineKlasičan dizajn s malim zaokretom donosi i upečatljiv CELINE logo što je svakako još jedan od razloga zašto su se ove slušalice odmah našle na wish listi svih modnih insajdera. Za ovakvu dozu luksuza i chica trebate izdvojiti 700 eura, što je poprilično vrtoglava cijena za slušalice.


Foto: celine.comMeđutim, ako stavite fokus na to da kupujete spoj estetike kultnog brenda CELINE i kvalitetnog zvučnog inženjeringa brenda Master & Dynamic – sigurni smo da se ovo ulaganje isplati.


Tehničke specifikacije

Birate li ovakve predmete i kao poznavatelj tehnologije, a ne samo modni entuzijast, zanimat će vas što se krije iza CELINE loga. Slušalice donose lagani aluminijski okvir, BLUETOOTH 5.2. povezivost uz podršku za ACC, SBC i Qualcomm® APTX™ – sve to osigurava besprijekorno i visokokvalitetno audio iskustvo.

Uz to je ugrađen sustav dvostrukih mikrofona koji uključuje smanjenje šuma od vjetra, a zamjenjivi jastučići od teleće kože osiguravaju i izolaciju vanjskog zvuka. Također, slušalice nude do 30 sati slušanja kada su u potpunosti napunjene te 6 sati slušanja nakon samo 15 minuta punjenja.


Foto: celine.comUkratko, ovo nije samo fashionable komad koji se ponosi svojim logom, nego slušalice koje prioritiziraju jasnu komunikaciju i čist zvuk što je dodatan bonus na već prisutne estetske značajke. Na njihovoj stranici naglašeno je da slušalice dolaze uskoro, a za to vrijeme, dodajemo ih na wish listu i manifestiramo slušanje glazbe na ovom modnom/audio favoritu!

* * *
Naslovna fotografija: @celine

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno