Casa di Campara: Uskoro se otvara showroom koji spaja bh. modu, ljepotu i lifestyle - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Casa di Campara: Uskoro se otvara showroom koji spaja bh. modu, ljepotu i lifestyle

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

ZDRAVLJE I NJEGA
6.6.2024.

Casa di Campara je prvi premium brand u Bosni i Hercegovini koji donosi koncept potpunog brandiranog iskustva i lifestylea, kroz Casa di Campara Properties, Casa di Campara Atelier i Casa di Campara Skin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ovaj brand otvara svoj prvi showroom u Sarajevu, 8.6.2024. godine, u Sarajevu, u Ulici Muhameda Kantardžića 3 (Zgrada Svjetlosti).

Casa di Campara je “experiential” brand koji donosi potpuno vacation iskustvo kroz Casa di Campara Properties, brandirane luksuzne nekretnine u Bosni i Hercegovini i Portugalu, potom Casa di Campara Skin, luksuzni brand prirodne kozmetike prepoznatljiv po luksuznom pakovanju i snažnim mirisnim notama te Casa di Campara Atelier – prvi “vacation” modni brend u BiH.
Svi zajedno donose posebnu priču s posebnim potpunim “branded” iskustvom i jedinstvenim lifestyelom.


Casa di Campara Properties – Brandirani premium odmor za uspomene koje traju vječno

Casa di Campara Properties priču počinje u Neumu s Casa di Campara vilom koja je već do sada privukla pažnju. Priča se nastavlja sve do Portugala gdje ovaj brand predstavlja nekoliko luksuznih “vacation rentala” koji oduzimaju dah. Najnoviji projekat Casa di Campara Properties jeste Après - ski duplex apartman na Bjelašnici, koji je isključivo za prodaju. Ljubav na prvi pogled!
Casa di Campara Atelier – Prvi “vacation - wear” brand, made in Bosnia and Herzegovina

Casa di Campara Atelier brand naprosto u svima budi osjećaj da se zaputimo na neko ultra chic putovanje. A svi ćemo se složiti da je ova opcija uvijek dobra ideja, zar ne?

Casa di Campara Atelier je prvi luksuzni brand inspirisan Jadranom i jadranskom obalom, a inspiracija nastaje na drugoj najmanjoj obali na svijetu, u Neumu. Kolekcije su namijenjene svim trendy ženama, a i muškarcima, koji vole da putuju i istražuju cijelu Evropu pa i dalje, od životopisnog duha primorja, do vječite privlačnosti velikih gradova.
Brand ima za cilj da svako putovanje (bilo da je ono solo, u paru ili s najdražima) učini nezaboravnim, a modni komadi ovog branda će u vama probuditi radost, energiju, samopouzdanje i mamiti sve poglede ka vama te vas podsjetiti na divni spoj u kojem se stapaju stvaranje, ljepota, ručni rad, dizajn i umjetnost. Namijenjen je publici koja cijeni kvalitetnu izradu, strast za inovacijama i evergreen komade.
Predstavljamo vam Casa di Campara Skin – novi brand prirodne kozmetike inspirisan Neumom, proizveden u Bosni i Hercegovini

Cilj Casa di Campara Skin branda jeste da redefiniše koncept prirodne kozmetike tako što uvrštava luksuzne sastojke u formulacije proizvoda, očaravajući dizajn i jake mirisne note svježe cijeđenog voća.

Posvećenost blagu iz prirode leži u srcu Casa di Campara brenda – isključivo najbolji od najboljih prirodnih sastojaka su pomno odabrani kako bi se omogućila luksuzna formulacija, bez ikakvih štetnih sastojaka. U vremenu kada prirodna kozmetika nikada nije bila popularnija, Casa di Campara Skin nam svojim proizvodima približava osjećaj vječitog odmora u kojem je svaki ritual njege kože i “me time” putovanje na omiljene destinacije.


Foto: Sanela BabićLuksuzno pakovanje nam nagovještava razigranu stranu branda – ručno nacrtane ilustracije se kriju u visokokvalitetnim kutijama i čekaju da budu istražene. Prva kolekcija Casa di Campara Skin branda donosi pet zanimljivih proizvoda za potpunu njegu kože: Masažno ulje, Maslac za tijelo, Losion za tijelo, Piling za tijelo, Gel za tuširanje.


Foto: Sanela BabićOtvorenje Prvog Casa di Campara Showroom

Casa di Campara svečano otvara svoj prvi butik/showroom u Sarajevu, 8. juna 2024., u ulici Muhameda Kantardžica 3., gdje se možete upoznati sa ovim bosansko - hercegovačkim brandom i u svoju svakodnevnicu dodati neke posebne artikle. Proizvode možete kupiti i online, na Web Shopu.
Casa di Campara villu možete rezervisati putem stranice ili Booking.com platforme, a ovdje možete pogledati ponudu za apartman na Bjelašnici. Casa di Campara je također ponosni sponzor nadolazećeg Garden of Dreams festivala na kojem su pripremili mnogo iznenađenja. Ponosni su sponzor i novootvorenog lokala Delikatesna radnja Akademija Obala koji vijedi posjetiti.

* * *
Foto: Sanela Babić i Promo

Model: Ajla Mahmutbegović
Creative Direction: Enver Kazić
Beauty Direction: Maša Čampara

Povezani članci

Najpopularniji članci