Brad Pitt snimio jedan od najskupljih filmova koji su ikada snimljeni. Imamo detalje. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Brad Pitt snimio jedan od najskupljih filmova koji su ikada snimljeni. Imamo detalje.

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
19.5.2024.

Brad Pittov nadolazeći film o Formuli 1, jedan je od najskupljih filmova ikad snimljenih, s proračunom od preko 300 milijuna USD.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Film, koji je najavljen još 2021. godine, producira se za Apple TV i prati fikcionalnog vozača Formule 1 koji izlazi iz mirovine kako bi bio mentor mladog vozača u timu Apex Grand Prix. Priča podsjeća na onu iz filma Top Gun: Maverick, zar ne? Oba filma je režirao Joseph Kosinski pa vjerujemo da će i ovo filmsko ostvarenje osvojiti i publiku i kritičare kao i film s Tom Cruiseom.


Foto: @hugoglossLjubitelje Formule 1 razveselit će činjenica da ćemo uz Brad Pitta, u filmu gledati i Lewis Hamiltona, a u ostatku glumačke postave našli su se Javier Bardem i Sarah Niles. Film će imati dvotjedno prikazivanje u IMAX kinima počevši od 27. lipnja 2025. godine, ali Apple još nije objavio koja će produkcijska kuća distribuirati film.

 Prošle godine, Pitt je snimljen na Silverstone stazi, obučen kao vozač Formule 1. Na setu je vozio prilagođeni F2 bolid, kako bi izgledao kao onaj koji se koristi u F1 utrkama.

Film obećava autentično iskustvo, snimano na stvarnim F1 događajima i Silverstone stazi, što samo povećava naše iščekivanje.

 

* * *
Naslovna fotografija: @mackolik

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno