Ova kućica na Blidinju ima sve što vam je potrebno za filmski cozy ugođaj tokom zime - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ova kućica na Blidinju ima sve što vam je potrebno za filmski cozy ugođaj tokom zime

Tekst:

Nevena Divčić

PUTOVANJA
13.2.2024.

Jeste li u potrazi za lokacijom na kojoj ćete provesti zimske dane s prijateljima u toploj atmosferi?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Na Blidinju smo pronašli kućicu koja svojim interijerom i okruženjem odgovara potrebama za odmor, ali i manje proslave ili jednostavno bijeg u paru - u susret Danu zaljubljenih. Srce ove kućice je prostrano i pruža vam mogućnost da uživate u pogledu ka prirodi, ali i količini svjetlosti.

Kućica se nalazi samo 200 metara od ski staze što je, vjerujemo, jedan od najvažnijih kriterija većini nas prilikom pronalaska lokacije za odmor u ovom periodu godine.
Terasa predstavlja idealno mjesto za odmor, opuštanje u prirodi i na čistom zraku ili čitanje knjige.
Dodatni bonus je i prostor u kojem ćete uživati uz logorsku vatru tokom noći. Već možemo zamisliti razgovore, ukusnu hranu i količinu smijeha koji će se vrtjeti ovim mjestom u kasne sate! Ovo druženje pod zvjezdanim nebom začinite uz marshmallows i rekreirajte jedan od većini omiljenih holivudskih trenutaka.

 No, iako uživamo i u samom pogledu na fotografije okruženja, ne možemo zanemariti s ukusom uređen i funkcionalan interijer. Kućica je pogodna za četiri osobe te posjeduje sve što vam je neophodno za uživanje u domu, daleko od doma. 

 Svoj boravak u ovoj kućici možete rezervisati putem Instagram naloga Forest House Blidinje, a kao cherry on top javljamo vam i da za vrijeme svog boravka u ovoj kućici, možete krenuti i u vožnju quadom, kao i da ne trebate brinuti o mjestu za parkiranje. 

 

* * *
Foto: Forest House Blidinje

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno