Fenty beauty: A$AP Rocky & Rihanna kolaboracija - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

If he wanted to, he would: A$AP Rocky & Rihanna kolaboracija

Tekst:

Nevena Divčić

MAKEUP
8.1.2024.

2020. godine A$AP je prvi put sarađivao s Rihanninim Fenty Skin brendom. Cilj je bio dokazati da je brend kreiran i za muškarce - "fellas too".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Prije nekoliko dana Fenty Skin je podijelio video inspirisan A$APovom numerom RIOT (Rowdy Pipe’n) za koju je video objavljen prije 5 mjeseci. No, Rihanna i A$AP, pored uspješne veze koja privlači pažnju fanova i medija, su još jednom dokazali da odlično balansiraju i na poslovnom polju kada je riječ o saradnjama i zajedničkom kreiranju marketinških strategija.


Foto: @splashnewsU prosjeku reels na Fenty Skin Instagram nalogu imaju najviše od nekoliko stotina hiljada pregleda, a A$AP Rocky kolaboracija donijela im je skoro 15 miliona pregleda. Fanovi su ovaj collab podržali svojim komentarima te zanimljivim opaskama na račun muško - ženskih odnosa i veza, poput "If he wanted to, he would" (Da hoće, uradio bi to).

 Tekst pjesme: "Flossy, glossy. Nah, ***, this ain't lip gloss. Luxe balm up in my palm. New collab' with my baby mom" uspješno je predstavio novi balzam za usne koji je postao dijelom Fenty skin kolekcije. Ono što cijeloj priči daje dodatni šarm je činjenica da je jedan od sastojaka Barbados trešnja, uz shea maslac i vitamin E.

Na razočarenje fanova i beauty entuzijasta, isti je trenutno dostupan samo za SAD i Kanadsko tržište

* * *
Naslovna fotografija: @badgalriri

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno