Bonjour.expert: 2. dio razgovora s Aidom Ćatić donosi odgovore na još vaših upita! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Bonjour.expert: 2. dio razgovora s Aidom Ćatić donosi odgovore na još vaših upita!

Tekst:

Arijana Bošnjak

ZDRAVLJE I NJEGA
3.5.2024.

Jeste li spremni za još razbijanja tabua i odgovore na sve vaše nedoumice vezane za dermalne filere i botox?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naš Bonjour.expert serijal je upravo mjesto za to – odvažne teme, iskren razgovor o tabuima i razgovori sa stručnjacima koji će dati detaljne i kompetentne odgovore.

U našem prvom Bonjour.expert razgovoru ugostili smo doktoricu stomatologije i stručnjakinju za dermalne filere i botox – Aidu Ćatić, koja je u otvorenom razgovoru s našom direktoricom Anom Ćavar odgovorila na sva naša pitanja o estetskim korekcijama, uključujući i ona koja su nam poslali naši čitatelji/ce.


Aida Ćatić, doktorica stomatologije

Ana Ćavar, vlasnica i direktorica Bonjour.baU prvom razgovoru razbili smo predrasude o korištenju botoxa i filera, kao i one o samoj doktorici Aidi. Saznali smo koliko mililitara filera je savršena doza, a otkrili smo vam i koji je treći popularni tretman i tko je pravi kandidat za njega.

Sada smo se ponovno našli s Aidom, na istoj lokaciji – u minimalistički i moderno uređenom prostoru GAZZDA showrooma, gdje smo nastavili razgovarati o ključnim stvarima koje se tiču estetskih korekcija. Naravno, ni ovaj put nismo propustili priliku da Aidi postavimo i vaša pitanja, na koja sigurno željno iščekujete odgovore.
Zainteresirali smo vas da otkrijete sve detalje? Zavirite u video koji će vam razbiti predrasude i pomoći s odlukom – „uraditi filere, botox ili nešto treće?“.

 Aida je uz diplomu stomatologije stekla i opširno znanje i veliko iskustvo u području estetskih korekcija. Svoju ljubav i predanost prema poslu pokazuje kroz stalni napredak u radu, posvećenost edukacijama i konferencijama uz pomoć kojih uvijek usavršava svoje tehnike te kroz veliki broj klijentica iz BiH i regije koje joj poklanjaju svoje povjerenje.

Kako i sama Aida kaže, njen rad se najbolje vidi na Instagram stranici @lipqueendoc. Te fotografije omogućavaju svim novim klijenticama da kroz fotografije njenih dosadašnjih radova pogledaju koliko Aida stavlja fokus na korekcije koje daju prirodne rezultate i osvježenje na licu.
Pod takva decentna osvježenja spadaju i fileri u usnama. Međutim, znamo da mnogi od vas još uvijek nisu donijeli odluku hoće li dodati par mililitara filera, dok prethodno ne dobiju dogovore na svoja pitanja. A pitanje koje se jako često postavlja jest – kako usne izgledaju nakon tretmana filerima i mogu li se ikada vratiti u početno stanje?

Ako je to presudno za vašu odluku, nakon što pogledate video, znat ćete jesu li fileri pravi odgovor za vas.  

Osim toga, u ovom 2. dijelu Bonjour.expert razgovora, otkrila nam je tko je pravi kandidat za tretiranje podočnjaka filerima, a za koga je rješenje kirurška korekcija. Kako ne bismo bili pristrani i pisali samo za naše čitateljice, naša Ana Ćavar je upitala Aidu rade li muškarci korekcije i ako da, koje su najčešće ovdje u BiH.


* * *

Vjerujemo da vam je ovaj razgovor riješio mnoštvo nedoumica i približio temu koja je mnogima još uvijek tabu. Kroz sljedeće Bonjour.expert razgovore nastavljamo potragu za stručnjacima iz raznih oblasti koji će odgovoriti iskreno i otvoreno na svako naše, ali i vaše pitanje. Stay tuned do sljedeće teme za koju već znamo da će biti jednako intrigantna i odvažna.

* * *
Foto: Sanela Zukić za Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci