Tražite savršenu maskaru? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Tražite savršenu maskaru?

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
2.1.2012.

10maskara koje su dobile čistu peticu      Izbor savršene maskare ponekada može biti poput malog ekspedicijskog putovanja u kojem potraga teško završava s osmijehom na licu, a razdvojene trepavice, volumen i dužina su obično zahtjevi gotovo svake žene kada je u pitanju odabir omiljenog make-up proizvoda. Vogue je zbog toga napravio listu od 10 maskara koje su dobile gotovo samo pozitivne kritike od potrošača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na listi se našla Chanelova maskara bogata vitaminima, Rimmelova Scandal eyes koja jamči bogat volumen i produžuje vaše trepavice, YSL maskara ima posebno izrađenu četkicu za uvijene i duge trepavice, L'Oreal Paris obećava raskošan volumen, a na listi su i Maybeline vodotporna maskara, te Clinique, Lancôme i Dior maskare.


PreviousNext

Sada kada smo vam predstavili top 10, ne zaboravite da nikada maskaru ne otvarate više puta odjednom, budući da tako ulazi veća količina zraka u nju, prilikom nanošenja više slojeva, uvijek pazite da se prethodni osuši, a prilikom nanošenja maskare na donje trepavice, budite štedljivi.

D.P.
Foto: vogue.com

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno