Trendy modeli papuča s potpisom domaćih brendova koje će vas grijati tijekom zime - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Trendy modeli papuča s potpisom domaćih brendova koje će vas grijati tijekom zime

Tekst:

Arijana Bošnjak

MODNI DODACI
22.11.2023.

Kako temperature padaju, svi se sve više raduju satima provedenim doma, uz omiljene filmove, topli kakao i cozy atmosferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Što je još neizostavno u takvom scenariju? Tople papuče i ugodni komadi koji će upotpuniti ambijent, ali vas i ugrijati i učiniti da ne želite kročiti van svoje male zimske oaze.

 Inspirirani temperaturama koje pokazuje termometar, odlučili smo zaviriti u ponudu domaćih brendova i otkriti kakve trendy modele papuča kriju njihove kolekcije. Tako smo pronašli 4 modela koji će vas vjerno pratiti u malim kućnim ritualima iz dana u dan.

U naših 5 favorita našli su se modeli domaće proizvodnje. Tu su bijele papuče u obliku kratkih čizmica, koje donosi brend Wool – line i koje garantiraju najviši stupanj topline.

 Ako tražite papuče koje će i po doma pratiti vaš profinjen i elegantni stil odijevanja, predlažemo chic model papuča s ovčjom vunom brenda Intuitiva kakve nose istinske modne insajderice. Ovaj model dolazi u neodoljivim neutralnim tonovima poput boje bjelokosti i u svijetlo smeđoj nijansi koja odmah traži i toplu šalicu cappuccina u ruci.

 Želite nešto unikatno, drugačije i zaigrano? Onda zavirite na stranicu concept dućana Bazerdžan i izaberite omiljenu kombinaciju boja ručno pletenih papuča s velikom lopticom, brenda Bogda rukotvorine.

 P.S. – bliže se blagdani, stoga, ako još ne znate što pokloniti dragoj osobi, sigurni smo da s ni s jednim od modela na ovoj listi ne možete pogriješiti.


Izaberite svoj favorit u nastavku


* * *
Naslovna fotografija: @lareinemargotpl

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno