Spremni za 3D manikir? Mi jesmo i donosimo vam inspiraciju! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Spremni za 3D manikir? Mi jesmo i donosimo vam inspiraciju!

Tekst:

Nevena Divčić

BEAUTY SAVJETI
24.5.2024.

Ovo je još jedan stil manikira koji će vam omogućiti da svoju ličnost i stil izrazite na jedinstven i kreativan način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Od prelijepih cvjetova do složenih geometrijskih oblika - mogućnosti su beskrajne. 3D manikir predstavlja tehniku u kojoj se gel koristi da bi se kreirale trodimenzionalne strukture na noktima. Za razliku od klasičnog, ravnog manikira, 3D manikir donosi dubinu i teksturu, čineći nokte malenim umjetničkim djelima. Ova tehnika zahtijeva vješte ruke te mnogo kreativnosti i strpljenja jer svaki dizajn mora biti pažljivo izrađen i oblikovan.

 3D manikir je postao veoma popularan zbog svoje jedinstvenosti i mogućnosti personalizacije. Ljudi vole ovu tehniku jer im omogućava da izraze svoju ličnost i stil na kreativan način. Neki od najpopularnijih dezena uključuju cvjetne motive: ruže, ljiljani i drugo cvijeće često se modelira na noktima, dodajući elegantan i ženstven dodir. Pored toga, vladaju i motivi poput snježnih pahuljica zimi ili morskih školjki ljeti.

 Bilo da želite da dodate dozu elegancije svojim noktima ili da se izdvojite sa nečim potpuno originalnim, 3D manikir je savršen izbor za vas.

 

* * *
Naslovna fotografija: @myprettyset

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno