Illuminated brunette: Boja za kosu uz koju će ona izgledati gušće i poletnije - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Illuminated brunette: Boja za kosu uz koju će ona izgledati gušće i poletnije

Tekst:

Ana Rotim

KOSA
17.2.2023.

Trend boja u beauty svijetu itekako se mijenja, no bez obzira na tu činjenicu i dalje titulu onih najpoželjnijih nose klasične nijanse. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Nakon što smo se upoznali s upečatljivom bojom pod nazivom Viva Magenta i zaronili u svijet nešto odvažnijih nijansi, odlučili smo istražiti koje boje za kosu neutralnog prizvuke su u trendu u 2023. godini. Tako ovog puta, predstavljena je nešto drugačija boja smeđe koja izgleda poput karamele. 

 Riječ je o nijansi pod nazivom illuminated brunette, obogaćenom svjetlijim pramenovima koji daju „3D efekt“ odnosno koji čine da kosa izgleda gusto i poletno.

 Illuminated brunette je boja za kosu koju su vrlo brzo prigrlile brojne hollywoodske dame, a jedna od njih je i Jennifer Lopez. Nešto svjetlija nijansa smeđe boje idealna je za dame koje žele osvježiti svoje izdanje ili pak u potpunosti promijeniti boju kose te unijeti trendovsku notu u svoje izdanje.

Stoga, ako ste poželjeli osvježiti boju kose možda biste se trebali posavjetovati s frizerom upravo o illuminated brunettenijansi. 

 

* * *
Naslovna fotografija:  @chrisappleton1

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno