Kako jednu maramu možete nositi kroz više različitih kombinacija? Izdvajamo par trikova. - Bonjour.ba - bh.lifestyle mag...

Kako jednu maramu možete nositi kroz više različitih kombinacija? Izdvajamo par trikova.

Tekst:

Emina Smaka

STILSKI SAVJETI
28.6.2022.

Svilenkaste marame osim ugodnog dodira po koži pružaju i sofisticiran i chic detalj našim kombinacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Omiljeni asesoar, koji bezumorno prožimamo kroz sve naše outfite, počevši od zimskih pa sve i do onih za vruće ljetne dane. Komad je koji se može koristiti na različite načine, a upravo u ljetnom periodu imamo priliku ga nositi najčešće. Pored toga što odlično izgleda, svilenkasta marama je odlična i za zaštitu od sunca, kao i za sprječavanje pucanja kose. U nastavku imamo prijedlog za 3 načina kako nositi maramu ovo ljeto te maksimalno iskoristiti jedan proizvod kreirajući zanimljive i drugačije kombinacije. Marama u kosi

Bilo da je upletete u pletenicu ili stavite oko visokog repa, vašem izgledu će dati ženstven i profinjen touch. Na ljetnom suncu su odličan asesoar koji pomaže zaštiti kosu od negativnih utjecaja sunca. Vežite je oko glave, a super će začiniti i kombinacije ako je nosite ispod ljetnog šešira. 

 Marama kao top

Prije nekoliko sezona se popularizirao trend nošenja svilene marame kao ljetni top. Ove sezone osvježite taj trend uz pomoć ogrlice kroz koju ćete provući maramu i tako kreirati još ekskluzivniji look. 

 

Marame na torbi

Ako šarenu ljetnu maramu uvežete oko ručki vaše omiljene crne torbe, instant ćete joj kreirati novo ruho idealno za sunčane dane. Ovo pravilo ne važi samo za crne torbe, uz pomoć boja na marami povežite cijeli outfit u stiliziranu cjelinu. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @alexandralapp 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno