Glazbena diva Josipa Lisac će na Valentinovo održati virtualni koncert. Evo što trebate znati.

EVENT
13.1.2021.

Mjesec dana prije dana posvećenog zaljubljenima, pjevačica čije su pjesme obilježile naše odrastanje i našle svoje mjesto na playlistama diljem regije, objavila je da za svoje fanove priprema koncert koji će audio i vizualnom produkcijom malo koga ostaviti ravnodušnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na virtualnom koncertu, koji će se održati 14.2. od 20:00h, Josipa će pripremiti jedinstveni set na kojem će se naći pjesme koje su obilježile njenu karijeru dugu više od 50 godina poput "Boginja", "O jednoj mladosti", "Dok razmišljam o nama", "1000 razloga", "Živim po svome", "Vjerujem ti sve", "Gdje Dunav ljubi nebo", "Hir, hir, hir", "Danas sam luda", "Magla" te novije "Tu", "Tebi putujem" i mnoge druge.

GDJE KUPITI ULAZNICE?

Ulaznice za virtualan koncert Josipe Lisac u prodaji su od 15. 1. po cijeni od 80 kn. Od 25.1. do 13. 2. cijena će im iznositi 100 kn, a na sam dan koncerta 120 kn. Prodaja ulaznica vršit će se isključivo putem stranice entrio.hr. Bez obzira gdje i u čijem društvu ćete provesti Valentinovo, vjerujem da će vam ovaj koncert obogatiti večer, inspirirati i napuniti pozitivnom energijom.

 

EVENT , 13.1.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

@josipa_lisac

Podijeli:

Posljednje objavljeno