Ginger boja kose će doći do izražaja uz ovaj makeup - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ginger boja kose će doći do izražaja uz ovaj makeup

Tekst:

Nevena Divčić

MAKEUP
25.8.2023.

Šminkanje uz ne tako tipičnu i čestu boju kose može biti pravi izazov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Iako je jedan od najvećih trendova u svijetu uljepšavanja i bojenja kose upravo ginger, vjerujemo da vas pod kočnicom da se prepustite frizeru može držati osjećaj da odjeća i makeup koji dobro izgledaju, uz vašu smeđu ili plavu kosu, više neće imati isti šarm. Nećemo bježati od činjenice da zaista, njavjerovatnije, hoćete izgledati najbolje u zemljanim tonovima šminke, a i u neutralnoj odjeći.

 Međutim, ako se samo jednom odvažite probiti led, dodavanjem neke boje u svoj outfit ili na oči, vidjet ćete da to može izgledati jednako dobro. Igrajte se s bojama ruževa za usne. Uz jesen koja je pred nama, sve nijanse crvene će izgledati odlično i ovakvoj kosi dati dodatni sjaj.

Kao i svaka druga, ova boja kose također ima nekoliko različitih nijansi i tonova, važno je da analizirate svoje lice i uspijete upoznati s kojim bojama prilikom šminkanja najbolje sarađuje. Ne zaboravite da vi nosite svoju frizuru i ona treba biti samo dopuna vašem cjelokupnom izgledu, a ne pojedinost na kojoj je cijeli fokus. 

 Inspiracija za makeup

 

***
Naslovna fotografija: @catwomenn

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno