@gelcream: Instagram profil na kojem ćete pronaći iskrene recenzije popularnih beauty proizvoda

BEAUTY SAVJETI
14.9.2018.
„No ads, only honest reviews.“ – stoji u opisu Instagram profila koji već sa svojom biografijom budi znatiželju. @gelcream je nastao prije nešto više od dvije godine, a pokrenula ga je bivša urednica, Yana. Svjesna utjecaja plaćenih oglasa i kampanja kozmetičkih kuća na kreiranje sadržaja unutar magazina, željela je na društvenim mrežama stvoriti vlastitu platformu kroz koju će davati isključivo iskrene komentare i recenzije na pojedine proizvode. Upravo zbog toga je ovaj profil koji, kako i sam ističe, ne objavljuje nikakav sponzoriran sadržaj došao kao sjajno osvježenje.

 

gelcream 4

Kroz fotografije i kratak osvrt na proizvode za njegu i šminkanje, Yana na simpatičan način i jednostavnim jezikom komentira pakiranje, postojanost i djelotvornost noviteta o kojima se trenutno puno priča. U intervjuu za refinery29.com, otkrila je i svoje beauty favorite, riječ je o Bioderma miceralnoj vodici, NARS korektoru, Biotherma antiperspirantu te Trish McEvoy maskari.

gelcream 1

Osim toga, kroz ovaj Instagram profil, Yana želi svoje pratitelje i naučiti nešto novo, te ćete u njenim highlights pronaći i podsjetnik da pijete više vode, ali i provodite manje vremena na Instagramu. Hoće li se ovaj profil naći i na vašem radaru na Instagramu?Foto via @gelcream

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: