Gdje za Majčin dan? Imamo 3 prekrasne lokacije nedaleko od Mostara. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Gdje za Majčin dan? Imamo 3 prekrasne lokacije nedaleko od Mostara.

Tekst:

Ana Rotim

MAME RULZ
6.5.2022.

Vrijeme koje provodimo s našim najbližim osobama uistinu je dragocjeno i baš zato praznici poput Majčinog dana bude posebnu radost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Osim što se prisjećamo dragih nostalgičnih prizora, mnogi će se potruditi na ovaj datum provedu najljepše sate sa svojim majkama. Istražili smo tri mjesta nedaleko od Mostara koja su idealna za jednodnevni izlet s majkom i stvaranju neprocjenjivih trenutaka.

Vrelo Bune i Tekija Blagaj

Samo par kilometara udaljeno od Mostara nalazi se poznato izletište Blagaj bogate povijesne kulture i prekrasnog krajolika. Naime, uz očaravajuću prirodu ovo mjesto posebnim čini tekija grandiozne arhitekture, stara više od 550 godina. Osim što privlači veliki broj turista, Blagaj je jedna od omiljenih lokacija i lokalnom stanovništvu koji uz vrelo rijeke Bune pronalazi upravo ovdje svoju oazu mira.

 Goranci

Svjež zrak i netaknuta priroda nešto su što daju posebnu čar ovom mjestu. Naime prekrasan kraj okružen poljima i šumarcima i Čabuljom poslužit će kao utočište od užurbanog života i mjesto za stvaranje posebnih trenutaka. Osim što možete uživati u dugoj šetnji ili provoditi sate jašući konje, u obližnjem mjestu Vrdi nalazi se očaravajući vidikovac s pogledom na rijeku Neretvu. 

 

 


Fortica

Mjesto koje možemo opisati kao idealno za fotografije koje ćemo rado dodati u obiteljske albume uistinu je Fortica. Zajedno s nebeskom šetnicom, ovo je lokacija za koju smo sigurni da će vam se urezati u pamćenje. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan, a pokraj se nalazi restoran gdje možete zajedno s majkom možete opustiti, popiti piće i sjetiti nostalgičnih vremena. 

 


* * *
Naslovna fotografija: @florentinamateiu

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno