Želite frizuru sa šiškama, ali imate pitanja poput onog koji stil odgovara vašem obliku lica? Mi imamo odgovore! - Bonjo...

Želite frizuru sa šiškama, ali imate pitanja poput onog koji stil odgovara vašem obliku lica? Mi imamo odgovore!

Tekst:

Emina Smaka

KOSA
14.12.2021.

Trendova za frizure ove jeseni ne manjka, te se čini kako ove jeseni nosimo ono što nam odgovara, ne pridružujući se nužno ni jednom određenom trendu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, različiti oblici šiški se izdvajaju kao must ove zime, jednostavan su način za transformisanje svakog oblika i dužine frizure.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koji stil šiški ćemo nositi ove jeseni?

Kao što smo već naveli, teško je definirati jedan oblik šiški i ove jeseni nosimo ono što zaista odgovara našem licu i njezi kojoj pružamo kosi.

Nosit će se curtain šiške, ravne kratke, one do obrva, stilizirat ćemo ih da idu na jednu stranu ili će biti dio wolf firzura.

Kako odlučiti koji stil odgovara mom obliku lica?

Najsigurnije je ovaj dio prepustiti profesionalcu i frizeru koji vas poznaje i vi mu vjerujete, ali izrazite svoje potrebe i želje i zajedno pronađite odgovarajuće šiške za vas. Ukoliko imate srcolik oblik lica, odgovarat će vam duže i rjeđe šiške, a za ovalni oblik lica dobro pristaju šiške stilizirane na jednu stranu.

Ravne i pune šiške će stajati osobama sa izduženim licem, a oni među vama sa ovalnim crtama lica su sretnici jer vam odgovaraju svi ovi tipovi.

Šiške koje se spajaju s obrva odgovaraju osobama sa kvadratnim oblikom lica.

Inspiraciju pronađite u nekim od frizura na narednim fotografijama.

* * *  

* * *  

* * *  

* * *  

* * *  

* * *  

* * * 

Naslovna fotografija: @juliesfi
Tekst: Emina Smaka  

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno