Želite promijeniti frizuru ali ne znate odakle krenuti? Probajte s ovim trikovima. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Želite promijeniti frizuru ali ne znate odakle krenuti? Probajte s ovim trikovima.

Tekst:

Nevena Divčić

KOSA
23.10.2023.

Periodi u kojim primijetimo kako već danima ujutro prije izlaska iz stana samo pokupimo kosu u jednu istu frizuru ili je počešljamo u manjku inspiracije nikome nisu omiljeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Važno je napomenuti da svaka frizura treba odgovarati vašem tipu kose, obliku lica i stilu odijevanja koji je prikladan za vaš posao. Također, njega kose i urednost nam u ovom slučaju trebaju biti na prvom mjestu. Mi vam u nastavku dajemo tri prijedloga uz koje ćete se ujutro obradovati svojoj frizuri.


Skraćivanje, ravnanje ili uvijanje

Znamo da skraćivanje kose često nije prvi izbor, ali i minimalno oblikovanje kose ili skraćivanje šiški mogu napraviti veliku promjenu.
Ravnanje ili uvijanje kose će osvježiti izgled, ako je često vaš izbor prirodni način na koji kosa pada.

 Dodaci za kosu

Rajfovi i trake za kosu su već nekoliko godina među najatraktivnijim modnim dodacima. Pored toga trend velikih šnala ne jenjava, a one će na simpatičan način razveseliti vaš poslovni look ili mu dati dozu elegancije, ovisno od toga kakve izaberete.

 Pletenica ili zavezana i podignuta kosa

Na internetu postoje hiljade videa u kojim nam kreatori istih korak po korak objašnjavaju kako napraviti neku frizuru. Jedna od popularnih ove jeseni je pletenica. Pored standardne za koju nam je često dovoljno i manje od minute, pokušajte istražiti različite načine pletenja kose koji će cjelokupni izgled učiniti drugačijim i svježim.

 

* * *
Naslovna fotografija: @allchloerose

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno