8 filmskih klasika koje volimo gledati tijekom blagdana - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

8 filmskih klasika koje volimo gledati tijekom blagdana

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
10.12.2022.

Hladne večeri koje obilježavaju posljednji mjesec u godini često volimo provesti s ukućanima uz neke filmske klasike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


U skladu sa sezonom volimo se prisjetiti onih kultnih filmova koje smo rado gledali u djetinjstvu, a koji nam i dan danas izmame osmijeh na lice. Naime, riječ je o filmovima koji na poseban način donose čaroliju blagdana u naše domove i kreiraju jedinstvenu atmosferu. Stoga, ako ste ovih dana poželjeli u toplini svoga doma pogledati neke od blagdanskih filmskih naslova kreirali smo listu filmova koji će vas automatski teleportirati u djetinjstvo.

Home Alone 1

Ako bismo morali izdvojili seriju filmova bez kojih ne može proći 12. mjesec onda su to nastavci kultnog filma Home Alone. Kevin i njegova višečlana obitelj našli su se na vrhu naše liste, a ako ste jedan od rijetkih koji ovaj film još nisu pogledali ovo je idealno vrijeme.

Home Alone 2: Lost in New York

Nakon što je u prvom dijelu Kevin sam ostao kod kuće u Chicagu, ovog puta sasvim slučajno otputuje sam u New York gdje se susreće sa starim poznanicima, ali i otkriva nova prijateljstva.

Jingle All the Way


Nakon što je svom sinu obećao za blagdane pokloniti igračku Turbo Mana, iscrpljeni prodavač Howard zakasni s kupovinom te je prisiljen na borbu kako bi ispunio dano obećanje.

The Holiday

U želji da pobjegnu od vlastitih problema dvije djevojke iz različitih zemalja, naprave malu zamjenu. No, njihovi se životi neočekivano mijenjaju uz dvojicu lokalnih momaka uz koje otkriju ljubav.

How the Grinch Stole Christmas

Grinch nije ljubitelj blagdana, te ih pokuša uništiti tako što se preruši u Djeda Mraza i ukrade sve pripremljene darove, ukrašena drvca i jela u Tkogradu.

Love Actually

Love Actually je britanska romantična komedija iz 2003. godine u kojoj je radnja fokusirana na različite romantične priče. 

The Santa Clause

Film iz Disney produkcije donosi posebnu blagdansku bajku u kojoj mladi otac Scott sasvim slučajno postane Djed Mraz.

Elf

Will Farrell u filmu Elf utjelovljuje nešto drugačijeg vilenjaka pod imenom Buddy kojem je veoma teško prilagoditi se vilenjačkom svijetu zbog njegove visine. Zbog toga Buddy odluči potražiti istinu o svom podrijetlu.


* * *
Naslovna fotografija: @beurl

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno