Sutra počinje Festival Ljubavi: From Herz With Love! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sutra počinje Festival Ljubavi: From Herz With Love!

Tekst:

Bonjour.ba/PR

EVENT
20.7.2023.

DETOUR i DJ SANDRINO pretvaraju Dvorišta Stare Knjižnice i OKC Abrašević u Dance Floor!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Srce Mostara će ovog ljeta zasjati posebnim sjajem jer danas počinje dugoočekivani festival ljubavi - From Herz With Love! Glazbeno putovanje koje će trajati 2 dana, ispunjeno energijom, talentom i ljubavlju prema glazbi. Ove godine, festival će se održati na potpuno novim lokacijama koje će dodatno obogatiti cjelokupno festivalsko iskustvo. LAJV STEJDŽ bit će smješten u dvorištu bašte OKC Abrašević, dok će se DENS STEJDŽ nalaziti na jedinstvenoj lokaciji u Dvorištu knjižnice na poznato Lenjinovom šetalištu.

Festival se potrudio ove godine proširiti lajnup pa vam predstavljamo neke od najznačajnijih izvođača sa LAJV STEJDŽA:
Detour, bend koji će ujedno otvoriti ovogodišnji Lajv Stejdž oduševit će svojim jedinstvenim zvukom, starim hitovima, ali i prezentirati nešto novo - promocija svog novog albuma. Nakon dugih 5 godina bit će ih ljepota čuti. Za zagrijavanje uz Detour zadužen je Farsa naš lokalni bend sastav koji će vas zasigurno uvući u svoj svijet glazbe i emocija. 

 Svima poznati bh. reper Edo Maajka, čije stihove doslovno svi znamo napamet dolazi na 2 večer festivala na LAJV STEJDŽU i pored najvećih hitova također donosi novu glazbu, odnosno promovira i svoj novi album. Kvalitetan WARM UP pružit će mu lokalni umjetnici Gastra, Asebase, Tracki i Makk, koji će nas podsjetiti na bogatstvo lokalne glazbene scene.

 

DENS STEJDŽ vam donosi dvije potpuno nezaboravne i plesne večeri u Dvorištu knjižnice, a što vas sve očekuje:
Prva noć festivala zadužena je za odveć poznatog Sandrina koji dolazi iz Berlina i trenutno predstavlja jedno od najvećih imena na house i techno sceni. Podršku mu čine Andrej Jelić, jedan od utemeljivača bosansko-hercegovačke klupske scene i priznatog projekta Roof AW, zatim Calkins osnivač SoundBeyod ekipe koja je dio Sarajevske el scene i mladi perspektivni Banjalučanin koji je čest i drag gost Mostara, Machado.

Subota 22.07. zakazana je za možda za najslađi dio večeri na DENS STEJDŽ-u, koji nastupom dolazeće zvijezde na el. sceni berlinskog DJ TAL FUSSMANA i zatvara ovaj srčani festival. Njegova otvorenost prema širokom žanrovskom muzičkom rasponu je ono što ga je učinilo miljenikom publike. Podršku mu čine lokalni heroji Mostara, šarmantna mlada dama Lubnya, te od već priznati householderi naše scene Remi & Bobi. 
Zasigurno nismo mogli odabrati slađi završetak festivala uz ovako mladu i perspektivnu ekipu koja zasigurno ima blistavu budućnost kako na ino, tako i na domaćoj sceni. 

Odlična glazba, pozitivna energija i jedinstvena atmosfera spojit će sve posjetitelje u srcu Mostara. Ovaj festival predstavlja moćnu snagu glazbe koja spaja ljude i kulturu te nas podsjeća na ljepotu ljubavi i zajedništva.
Ulaznice od sada možete kupiti samo na ulazu festivala, stoga osigurajte svoje mjesto na ovom glazbenom putovanju i dopustite da vas ponese ljubav prema glazbi na festivalu From Herz With Love!

* * * 
Foto: PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno