Organizirali smo inspirativno žensko druženje u Sarajevu i predstavili FEEL GOOD majicu vol. 4! - Bonjour.ba - bh.lifest...

Organizirali smo inspirativno žensko druženje u Sarajevu i predstavili FEEL GOOD majicu vol. 4!

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
7.3.2023.

Prije par dana, predstavili smo novo izdanje FEEL GOOD majice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Od 2020. godine (kada je projekt pokrenut), do danas, osigurali smo edukaciju za više od 300 žena, održali smo 4 edukativna webinara, za 25 poduzetnica smo kreirali profesionalne fotografije, dok se 17 bh. poduzetnica uz svoje brendove predstavilo u novogodišnjem katalogu u sklopu projekta #poduzetneZAJEDNO. 10 sjajnih dama i njihovi brendovi bili su dio prve dm akademije za bh. poduzetnice. Sigurni smo da ćemo i uz novu majicu te #mozemoskupa nastaviti pomicati planine i pokazati damama da zajedno možemo ostvariti baš sve ciljeve.
 

Kreativni koncept nove FEEL GOOD majice ponovno potpisuje Haris Jusović, bh. grafički dizajner i vizualni umjetnik, a njen dizajn podsjeća nas da #mozemoskupa mijenjati svijet i da se upravo u ženskoj podršci krije nevjerojatna vrijednost.

Ovo je četvrta godina FEEL GOOD kampanje, kroz koju smo do sada podržali više od 300 bh. poduzetnica na polju razvoja, edukacije i osnaživanja. Za te aktivnosti smo do sada uložili 28.000 KM, a tim putem nastavljamo i dalje. Svim ženama koje se nalaze na početku razvijanja biznisa želimo biti oslonac i podrška do uspjeha, kako bismo zajedno kreirali što više pozitivnih i uspješnih biznis priča.", izjavila je Ajla Hadžić, menadžerica marketinga dm-a u BiH.

 

Ajla Hadžić

 

Jučer smo u prostorijama Bistro Zdravo organizirali druženje s damama koje su uz dm kupce kroz protekle godine pružile podršku FEEL GOOD majica projektu i razgovarale o izazovima s kojima se susreću dame koje žele ostvariti svoje ciljeve. Birali smo prostor koji je dinamičan, opuštajući, sa elementima prirode te smo ga dodatno naglasili uz cvjetne aranžmane u narančastim i zelenim tonovima. Žensku podršku slavili smo i kroz photo zid koji je jasno poručio: „You can sit with us!

 

 

„Kroz projekt FEEL GOOD majica jasno smo pokazali kolika je snaga ženskog zajedništva i kako je dovoljan tek jedan komentar, preporuka ili kupovina kako bismo pokrenuli kotačiće i kreirali promjenu. Vjerujemo da žene mogu (zajedno) pomicati planine i upravo tu emociju slavimo i novom majicom. Veselimo se svim sjajnim pričama koje ćemo nastaviti pričati kroz ovaj projekt.“ – nadodala je Ana Ćavar, osnivačica Bonjour.ba.

 

Ana Ćavar Druženje smo upotpunili i karticama koje smo podijelili svim uzvanicama, na kojima su sve dame mogle napisati jedan savjet za sve buduće poduzetnice, a koje ćemo podijeliti i sa svim sjajnim ženama koje smo upoznale kroz ovaj projekt. 

Uz ukusne, vitaminske napitke i slatke i slane zalogaje, koje je Bistro Zdravo pripremio za ovo druženje, nazdravili smo još jednoj FEEL GOOD priči.
FEEL GOOD majice dostupne su u svim dm prodavnicama, a njenom kupovinom po cijeni od 16,95 KM i ove godine donirate 3 KM za razvoj ženskog poduzetništva u BiH.
U nastavku donosimo dio atmosfere sa ovog sjajnog ženskog druženja!

 

* * * 
Fotografije: Marko Jovančić za Bonjour.ba 

Povezani članci

Najpopularniji članci