U trendu je 'expensive blonde', boja za kosu koja odgovara svakom tonu kože - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

U trendu je 'expensive blonde', boja za kosu koja odgovara svakom tonu kože

Tekst:

Ana Rotim

KOSA
9.2.2023.

Iako smo tek kalendarski zakoračili u drugu polovinu zimskog razdoblja, ne možemo prestati razmišljati o sunčanim i toplim koje nam donosi proljeće. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Dolazak nove sezone ujedno označava blagu promjenu u našem svakodnevnom životu koja će se reflektirati i u beauty svijetu. Naime, kada je riječ o bojama za kosu, tijekom nešto toplijih dana na beauty sceni prevladavaju svjetlije nijanse kao i topli tonovi. 

 Trend svjetlijih nijansi omogućio nam je prethodne godine da se upoznamo s bojom pod nazivom expensive blonde koja će prema mnogim navodima biti jedna od najpoželjnijih i tijekom nadolazećih mjeseci. 

Expensive blonde predstavlja iznimno raskošnu nijansu plave boje koja je obogaćena toplim tonovima. 

 Iako po nekom nepisanom pravilu nijansu plave određujemo prema tonu naše kože, kod expensive blonde nijanse to nije slučaj. Dapače, ovo je nijansa koja odlično pristaje svim tonovima kože i vrlo lijepo naglašava vaš prirodni ten. 

Kako biste ju dodatno obogatili svjetski frizeri, ali i beauty stručnjaci naglašavaju da se poigrate s balayage tehnikom kako biste stvorili dodatni volumen. Bez obzira jeste li planirali malo osvježenje ili pak drastičnu promjenu, sigurni smo da će vas ovaj trend inspirirati za mali eksperiment za svjetlijim nijansama.

 

* * *
Naslovna fotografija: @mikkykiemeney 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno