Želite i u uredu izgledati cool? Sestre Enrica i Giada znaju kako. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Želite i u uredu izgledati cool? Sestre Enrica i Giada znaju kako.

Tekst:

Emina Smaka

STILSKI SAVJETI
30.11.2023.

U poslovnom svijetu gdje je dress code često definisan strogim smjernicama, sestre Enrica i Giada ističu se kao prave modne ikone koje su uspjele spojiti profinjenost s dozom cool šarma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ove blizanke, koje dijele ne samo genetsku povezanost već i ljubav prema modi, donose svježinu u radno okruženje kroz svoj nekonvencionalni pristup poslovnom stilu.

 Enrica i Giada očaravaju svojim netipičnim odabirom odijela za ured. Umjesto klasičnih krojeva, biraju oversized odijela koja naglašavaju slobodu pokreta, istovremeno zadržavajući sofisticiranost. Njihov pristup poslovnim odijelima nije samo funkcionalan, već i izuzetno stylish. 

 Kada govorimo o bojama, Enrica i Giada hrabro koriste neobične nijanse koje su rijetko viđene u poslovnom okruženju. Roza, tirkizna ili jarko žuta postaju sastavni dijelovi njihovih poslovnih outfita, stvarajući živopisne akcente koji razbijaju monotoniju klasičnih nijansi. 

 Ono što posebno izdvaja Enricin i Giadin stil jest igra s volumenima komada koje nose, kao i teksturama. Kombinacija komada različitih volumena, poput oversized sakoa i uskih hlača, ili džempera s kvalitetnim poslovnim suknjama, stvara intrigantan vizualni dojam. Tkanine poput svile, vune i pamuka međusobno se prožimaju, dodajući dimenziju i sofisticiranost njihovim poslovnim izdanjima

 Sestre Enrica i Giada ne samo da će vas inspirisati da oblikujete svoj radni prostor svojim posebnim stilom već i otvaraju vrata novim interpretacijama poslovnog dress codea

 

* * *
Naslovna fotografija: @elenagiadaa
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno