Dvije sestre pokrenule su brend u čijem ćete potpisu naći preslatke artikle za djecu i najmlađe. Upoznajte Panda Kids!

MAME RULZ
15.1.2021.

Sabrina Kraljić i Alisa Zejnilović su dvije sestre koje za cilj imaju kreirati modno carstvo za djecu koje će im uljepšati djetinjstvo i kreirati najdivnije uspomene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Artikli koje osmišljavaju su šareni, ukrašeni nježnim uzorcima i najdražim likovima iz bajki i crtića. Pažnju na društvenim mrežama ukrale su haljine elegantnog dizajna koje su nosive tijekom cijele godine, a u njihovoj ponudi naći ćete i trenerke, komplete i dukserice koje će ih pratiti u svim avanturama. U razgovoru sa Sabrinom saznali smo više detalja o brendu i njihovoj ponudi.

Sabrina Kraljić 

***

Tko čini vaš tim?

Iza brenda Panda Kids stoji mama dvije prekrasne djevojčice koje su zapravo moja najveća inspiracija u svemu ovome. Moja želja da pokrenem dječiji brend počela je nakon rođenja moje prve curice Asje. Kako sam teško uspjevala da nađem nešto jedinstveno za nju često sam sama kreirala odjeću. Nakon druge curice, Sajre, sve planove sam morala ostaviti po strani i posvetiti se njima dvjema. Želja, ideje i planovi su se i dalje razvijali, ali u mnogo sporijem tempu. Magistarski u Švedskoj je doprinio tome da sigurni kancelarijski posao zamjenim sa nečim što me istinski ispunjava i da izađem iz svoje zone komfora. Danas su moje curice naši najveći pomagači u odabiru dezena i boja.

Veliku podršku mi je pružila porodica, a u ostvarenju cilja mi se pridružila i moja sestra Alisa koja je karakterom potpuno različita od mene i to je ono što naš tim čini jačim i boljim. Jedna drugoj smo najveća podrška.

Koja je glavna filozofija vašeg brenda? Što ga čini posebnim na domaćem tržištu?

Riječ je o brendu za bebe i djecu ispunjenom nježnim printovima i najdražim likovima iz bajki i crtića koja potiču kreativnost kod djece. Želimo napraviti modno carstvo za djecu. Cilj nam je da budemo inovativni, praktični i povoljni. Ne želimo biti isti ili slični, to je kratkog vijeka. Svaki komad iz naše kolekcije je kvalitetan, moderan i praktičan. To je naš jasan cilj i nekako princip. Želim iskoristiti svoje iskustvo kao roditelja sa ljubavi prema dizajnu moje sestre.

Kako teče sam proces proizvodnje vaših artikala?

Ostvarili smo divnu saradnju sa jednim od najboljih dječiijih brendova na prostoru Balkana. Vrijedno radimo i na novoj kolekciji  koja će vjerujemo oduševiti mališane, ali i mame obzirom da je kod nas teško pronaći matching outfite. Idemo korak po korak da stvorimo brend koji će djeci uljepšati djetinjstvo i stvoriti najdivnije uspomene. Kako majka svjesna sam koliko roditelji pridaju pažnju kvaliteti odjeće svoje djece. Zbog toga sva odjeća je napravljena od pomno izabranih materijala, s naglaskom na visokokvalitetni pamuk. Osluškujemo tržište, stalno pratimo želje i potrebe djece i mama jer zbog njih smo tu.

Za koji uzrast dizajnirate odjeću?

Trenutno u našoj ponudi imamo dostpune veličine od 0 do 12 godina i novu kolekciju koja je do 7 godina.

Koji su noviteti za zimu u vašoj online prodavnici?

Našu kolekciju osim udobnih kompleta za djevojčice, čine i haljinice u raznim razigranim i nježnim dezenima, helanke, majice, tu su i neizostavni matching duksići i trenerke koje su postale omiljeni među mamama. Ne možemo preskočiti ni Snupi kolekciju za naše cool dječake. Ideja je da svi naši odjevni predmeti budu praktični i da su mališani u njima uvijek spremni za razne avanture. Želimo obradovati čitatelje i reći im da mogu pogledati našu novu kolekciju koju smo izbacili sa dolaskom 2021. godine. Mogu pronaći haljinice za djevojčice kojima neće moći odoljeti i one koje su idealne za vrtić i školicu. Dio kolekcije čine i pidžame za djevojčice i dječake. Za nas je ovo jedno čarobno putovanje koje smo tek započele i veselimo mu se svaki dan.

Kako i gdje možemo detaljnije pogledati vašu ponudu?

Naš rad možete pratiti na društvenim mrežama - Facebook stranici i Instagram profilu @pandakidsbih, kao i na Tuspas online shopu, a upravo radimo i na novom web shopu.

***
Tekst: BONJOUR.ba
Foto: Alisa Zejnilović 

MAME RULZ , 15.1.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Alisa Zejnilović

Podijeli:

Posljednje objavljeno