Evo kako stylish dame iz regije nose tenisice u proljetnim izdanjima - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Evo kako stylish dame iz regije nose tenisice u proljetnim izdanjima

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
3.5.2022.

Nije tajna da velika doza inspiracije za kreiranje outfita dolazi upravo kroz kombinacije koje dame iz bh dijele s nama kroz #DoYouBonjour.S toplijim danima se spremamo za kreiranje kombinacija s tenisicama i upravo smo pogledale kako ih vi stilizirate i odlučili to podijeliti s ostalim čitateljicama za njihovu dnevnu dozu outfita. Kao i uvijek riječ je o interesantnim kombinacijama sa zanimljiv

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

S toplijim danima se spremamo za kreiranje kombinacija s tenisicama i upravo smo pogledale kako ih vi stilizirate i odlučili to podijeliti s ostalim čitateljicama za njihovu dnevnu dozu outfita. Kao i uvijek riječ je o interesantnim kombinacijama sa zanimljivim stilskim rješenjima. Nosile ste tenisice uz jeans, odijela i haljine.

 Prevladavale su vedre boje, što je uvijek plus kada govorimo o kombinacijama za topliji period godine. Bijele tenisice su vaš favorit, nosite trendy modele ali i klasike poput Converse tenisica. Ovi proljetni lookovi su nosivi na posao, u šetnju, kaficu s prijateljicama i porodična druženja. 
 

Najljepše kombinacije s tenisicama 
 

* * * 
Naslovna fotografija: @__ladymery__ 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno