Donosimo prijedloge kako izgledati stylish tijekom vikenda - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Donosimo prijedloge kako izgledati stylish tijekom vikenda

Tekst:

Ana Rotim

STREET STYLE
30.4.2022.

Bilo da planiramo odlazak u prirodu, kavu s prijateljicama ili želimo odmoriti od radnog tjedna “loungewear” artikli postali su must have komadi kada želimo postići ultimativni miks udobnog i stylish izgleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, modne insajderice posljednjih sezona ne kriju da su komadi odjeće koji nose miks komfora i elegancije postali ključ dobrog stila. Upravo zbog toga rado ih uvrštavaju u svoje kako kod kuće tako i one street style kombinacije.

Pleteni loungewear

Prekrasni cosy setovi, ugodnog materijala i elegantnog dizajna mnogima su omiljeni izbor kod kućnih izdanja i street style izdanja.Možete ih kombinirati s različitim artiklima iz ormara i postići unikatan look. 

 Stylish trenerke

Prošla su vremena kada je trenerka bila komad samo za postizanje sportskog looka. Naime, modne kuće posljednjim kolekcijama dokazale su da je upravo s trenerkama moguće postići besprijekoran look. Uz bezvremenske tenisice, moderne cipele pa čak i čizme trenerke mogu poslužiti kako za druženja uz kavu tako i za šetnje u prirodi.

 

 


Lagane haljine

Tijekom sunčanih dana i visokih temperatura kod vikend izdanja mogu poslužiti lagane lepršave haljine koje možete kombinirati i uz ostalu garderobu iz ormara. Tako kod promjenjivog vremena uz haljine možete uskladiti pleteni loungewear ili omiljeni pulover.


 


* * *
Naslovna fotografija: @yasmindevonport_

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno