Uz pomoć vaših mališana napravite nezaboravne ukrase za bor - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Uz pomoć vaših mališana napravite nezaboravne ukrase za bor

Tekst:

Arijana Bošnjak

MAME RULZ
19.12.2023.

Dekoracije za bor ne moraju biti uvijek klasične, niti kupljene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Blagdanska sezona stvorena je za kreiranje nezaboravnih uspomena sa djecom pa zašto ove godine dekoracije za bor ne biste napravili sami? Mi danas donosimo ideju koja će vas, prije svega, zabaviti satima, a pri tome razvijati kreativnost i motoričke sposobnosti kod mališana. Osim toga, imat ćete trajni pečat vašeg zajedništva, igre i lijepih trenutaka provedenih zajedno.

 Znamo da mnoštvo roditelja poželi slatke trenutke s djecom ponekada zaustaviti u vremenu. Stoga je ovo idealan način da se uvijek podsjetite na njihove neodoljive, sitne prstiće i smijeh koji se prolomi domom svaki put kada im predstavite neku novu igru.

 Ideje za dekoracije

Salt dough (u prijevodu slano pecivo) zahtjeva jednostavan recept od samo 3 sastojka. Dovoljno je da spojite malo brašna, vode i soli. Ovih blagdana taj recept iskoristite da kreirate neodoljive zvijezde, krugove i druge zabavne oblike. Kada oblikujete tijesto u željeni oblik, na njega možete utisnuti ruke ili stopala vaših mališana.

 Potom zajedno s njima obojite dekoracije u bojama koje vas najviše vesele, jer zabava i smijeh i jesu imperativ ovog malog blagdanskog pothvata. Za kraj, ne zaboravite napraviti malenu rupicu kroz koju ćete, nakon pečenja tijesta, provući vrpcu i staviti dekoraciju na bor.

Cuteness overload!

 Kako napraviti tijesto? Pogledajte u videu. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @mariecam_

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno