Ovaj mjesec je u znaku all white kombinacija. Imamo 13 prijedloga za stiliziranje. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovaj mjesec je u znaku all white kombinacija. Imamo 13 prijedloga za stiliziranje.

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

STILSKI SAVJETI
21.11.2022.

Od bijele boje se ne odvajamo ni u hladnijim danima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klasična i mnogima omiljena bijela boja istaknula se posljednjih sezona i osvojila simpatije ljubiteljice minimalizma, obojila njihove kombinacije, dekor i podstaknula na modne igre. Ubrzo postala je imperativ koji je osvojio baš svaki stil i ormar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Omiljeni zimski artikli poput oversized džempera, kardigana i kaputa te bezvremenske klasike poput odijela, pletene haljine i tenisice dobili su primjese različitih stilove, estetika i nijanse bijele boje. Iako na prvi pogled djeluje vrlo jednostavna, bijela boja daje mogućnost kreiranja različitih modnih priča sa statement elementima koji na vrlo suptilan i decentan način kreiraju outfit koji će privlačiti sve poglede. Kada je u pitanju kreiranje elegantnog i statement looka, potpuno bijeli modni ansambl savršena je opcija. Kao takav, može odgovarati gotovo svakoj prilici, uključujući formalne i ležerne prilike.

Budući da hladniji dani zahtijevaju više slojeva odjeće, važno je pažljivo kreirati #allwhite izgled. Točnije, kako bi vaš izgled bio chic, pokušajte kombinirati različite nijanse bijele boje sa zanimljivim krojevima i upečatljivim detaljima.

Foto: @zinafashionvibe

Da se usitinu radi o boji koja uvijek izgleda jednako chic, moderno i profinjeno, te da je upravo bijela boja ove zime go to uvjerit će vas sljedeće kombinacije.

Foto: @brooklynblonde1

Foto: @blvckd0pe

Foto: @retroflame 

Foto: @kaity_modern

Foto: @kayla_seah

Foto: @fusunlindner

Foto: @hannaschonberg

***

Naslovna fotografija: @lenaperminova
Tekst: Ilda Lihić-Isović

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno