Ovako dame iz BiH i regije nose komade u nude nijansama - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ovako dame iz BiH i regije nose komade u nude nijansama

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
14.1.2023.

Tragajući digitalnim svijetom u potrazi za nosivim zimskim kombinacijama često se naše putovanje završi na dobro poznatom odredištu - #DoYouBonjour.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ipak se najjednostavnije možemo povezati s damama iz BiH i regije kada su kombinacije u pitanju. Možemo kupovati u istim dućanima, vremenske prilike su svugdje slične, a dosta sličnih komada možda već posjedujemo u ormaru. Tako je bilo i ovaj put, odlučili smo pogledati kako dame s domaće modne scene nose komade u neutralnim smeđim i nude nijansama. 

Kako to obično biva, s ovim popularnim bojama, pronašli smo mnoštvo zanimljivih i inspirativnih modnih izdanja. Čini se da cure posebno vole kapute, jakne i prsluke u ovim nijansama. Kako i ne bi, kada su odličan komad za stiliziranje, možemo ih pronaći po povoljnim cijenama, a izgledaju luksuzno. Ovaj grupi artikala se odvažno može pridružiti i topli džemper u nude nijansama. Bilo da je riječ o onom na prugice, rolki ili džemper – haljini, popularan je za kreiranje zimskog looka. Možda se baš u ovim fotografijama krije stilski trik koji tražite. 

 

10 kombinacija u smeđim i nude nijansama

 

* * * 
Naslovna fotografija:  @stylishdina
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno