Kako crveni kaput nositi u 8 različitih outfita? We got you! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako crveni kaput nositi u 8 različitih outfita? We got you!

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
28.11.2023.

Danas kada se sezonski trendovi stapaju s osobnim izrazom stila, crveni kaput postao je neizostavan element u zimskim kombinacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ova klasična boja, nekad rezervirana za posebne prigode, danas je zauzela svoje posebno mjesto u svijetu mode, a naročito kroz zimske stylinge. Na Instagramu, gdje se modne entuzijastice izražavaju kroz vizualnu priču, crveni kaput je zvijezda brojnih inspirativnih kombinacija

 Danas je zvijezda naše priče upravo kaput u ovoj boji te inspirativne kombinacije u istom.

No, ne možemo ne spomenuti i činjenicu da je trend crvene boje ove sezone pokrenula Hailey Bieber, a možemo reći da je trend crvenog kaputa neočekivano pokrenuo Pedro Pascal, omiljeni glumac serije Narcos, kada se na Met Gali ove godine pojavio u Valentino kaputu

 Bilo kako bilo, crvena boja, simbol strasti i energije, izdvaja se u sivilu zimskih izdanja, donoseći toplinu i živost. Sada, kada su neutralne nijanse često dominantne, crveni kaput postaje ključni komad koji ističe osobni stil. 

 Radujemo se činjenici da je crvena boja konačno dobila svoj trenutak i postala klasičan izbor za zimu. Ona je odvažna, elegantna i nevjerojatno svestrana. Od kombinacija s trapericama do elegantnih haljina, crveni kaput lako se prilagođava različitim stilovima i prigodama. Bilo da je riječ o casual šetnjama gradom ili poslovnim sastancima, crveni kaput uvijek unosi notu samopouzdanja i stila.

 Na Instagramu, djevojke su pokazale da je crveni kaput odličan saveznik u stvaranju raznolikih izgleda. U nastavku se dodatnu inspirišite njihovim izdanjima.

 

* * *
Naslovna fotografija: @camillemartinot

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno