Crno bijele kombinacije u kojima ćete se uvijek osjećati odlično i izgledati sređeno - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Crno bijele kombinacije u kojima ćete se uvijek osjećati odlično i izgledati sređeno

Tekst:

STREET STYLE
19.4.2021.

Monokromatski stil i crno-bijela modna priča ne znači nužno da nemate inspiraciju, nego naprotiv, daje na važnosti odabiru koji sa sigurnošću možete nositi bilo kad i bilo gdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je igru crno-bijelih tonova u modni svijet uveo brend Chanel, a sve ostalo je povijest. Iz dana u dan, gdje god da se okrenemo vidjeti ćemo kombinaciju ove dvije boje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bezvremenski je to trend koji nas ne napušta ni ove sezone i iznova daje inspiraciju za kreiranje jednostavnih, ali istovremeno elegantnih i decentnih outfita.

Pri kombiniranju stylinga za dnevni, poslovni ili večernji look, u spoju ove dvije boje uopće nemate mogućnost pogreške.

Bijela košulja u priči s crnim hlačama ili suknjom varijanta je nosiva tijekom cijele godine. Jedna #allwhite priča upotpunjena modnim detaljima u crnoj boji, vaš će izgled osvježiti i pretvoriti u kombinaciju koju ćete često ponavljati.

Prugaste ili karirane dezene rado ćete nositi kao uzorak na kaputu ili blejzeru, a razigrani crno-bijeli monogram neka bude upečatljiv detalj na toploj pašmini.

Od modnih dodataka poput sunčanih naočala, torbe, remena pa sve do nakita i manikure, sigurni smo da ćete kroz ove street style fotografije pronaći ideju za ovotjedne crno-bijele kombinacije.

 

***

Naslovna fotografija: @cocobeautea
Tekst: Ana Bošnjak 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno