Crno ili bijelo? 6 modnih ideja kada ne morate birati između. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Crno ili bijelo? 6 modnih ideja kada ne morate birati između.

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

STILSKI SAVJETI
23.5.2023.

Kada nemamo previše vremena za osmišljavanje efektnog looka ili nam jednostavno nedostaje inspiracije, redovito igramo na kartu crno-bijelih kombinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne samo da one osiguravaju uglađenost i eleganciju, bez obzira koje artikle birate, nego i jamče upečatljivost i dotjeranost.

 Pojedine zaljubljenice u modu u crno-bijelim kombinacijama pronalaze esenciju svog stila, a šarolikost ovog modnog para pokazuju kroz igru s materijalima i teksturama.

 


 

Uz to, uzorci su sjajan način kako da osvježite ovu modnu priču. Pruge, kvadratići ili tačkice u crno-bijeloj paleti jamče razigranost i chic izgled


 

 


Pri kreiranju crno bijelih izdanja vodite se pravilom slaganja zanimljivih krojeva i tekstura. Crna kožna jakna ili blejzer sjajan su kontrast crnoj satenskoj suknji, a crne poslovne hlače bijeloj rupičastoj bluzi ili čipkastoj košulji.

 

 

Ljepota ove stilske formule očituje se upravo u jednostavnosti koja osigurava da se osjećamo dotjerano i ugodno, neovisno o prilici za koju je biramo.

Kako se i vi, baš poput stručnjaka možete poigrati ovim modnim duetom, otkrijte kroz inspirativna izdanja dama u nastavku.

 


 

***
Naslovna fotografija: @ooliviamiller

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno