Kako uz pomoć klasičnog crnog remena transformirati blejzer ili omiljenu haljinu? Donosimo outfit inspiraciju. - Bonjour...

Kako uz pomoć klasičnog crnog remena transformirati blejzer ili omiljenu haljinu? Donosimo outfit inspiraciju.

Tekst:

MODNI DODACI
16.6.2022.

Crni remen jedan je od modnih dodataka koji ima dugogodišnji status u našim ormarima i ladicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisutan u klasičnom, poslovnom, retro, boho, rockerskom i bilo kojem drugom stilu, toliko je funkcionalan, praktičan i nosiv da ga smatramo basic dodatkom bez kojeg ne prolazi niti jedan dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo da nam je potreban zbog svoje funkcionalne ili samo estetske uloge, crni remen ostaje dosljedan svom karakteru i ultimativnoj boji. Često uz sitne, metalizirane detalje na mjestu kopčanja ili u #allblack verziji, nosiv je uz svaki odjevni predmet.

Osim provučen kroz hlače, remen u crnoj boji zahvalan je modni dodatak i uz haljine, tunike, predimenzionirane košulje, blejzere, balonere i kapute. Ovisno volite li remen s logom ili istaknutom kopčom ili ste više naklonjeni jednostvanom remenu bez puno detalja poigrajte se načinima vezanja i kopčanja ovog dodatka.  

Iako su nam dostupni u užim i širim krojevima, izrađeni od glatke ili brušene kože, ostat će svevremenski detalj od kojeg se nećemo odvajati ni u narednih nekoliko sezona.

 

***

Naslovna fotografija: @soumiaelj
Tekst: Ana Bošnjak 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno