Ne izlazi vam se iz kuće, a prijatelji vas očekuju? Ovaj odjevni komad će vas spasiti. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magaz...

Ne izlazi vam se iz kuće, a prijatelji vas očekuju? Ovaj odjevni komad će vas spasiti.

Tekst:

Nevena Divčić

STILSKI SAVJETI
2.9.2023.

Sigurno vam se već nekoliko puta desilo da unaprijed isplanirate večer ili negdje jednostavno morate biti, a sat vremena prije izlaska iz stana biste se najradije pokrili po glavi ili radili bilo šta drugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usisavanje se nikad nije činilo primamljivijim. Ne mora biti riječ o večeri i elegantnom dress codeu, ponekad jednostavno ne bismo ni na posao, ni u šetnju.

Imamo rješenje za ovu situaciju, a i vi ga sigurno posjedujete u svom garderoberu – crna haljina. Vrijeme je da ovaj odjevni komad dobije neku posebnu titulu, nagradu, muzej, ma bilo šta čime ćemo joj iskazati zahvalnost. S obzirom na to da je dostupna u svim dužinama, krojevima i različitim materijalima, lako ćete pronaći komad koji je moguće kombinovati u svim prilikama


Poslovni look 

Crna haljina u poslovnom looku je odličan bazični komad koji možete kombinovati na mnogo načina. Uz jednostavan ili sako u jarkim bojama, oversized košulje ili ljeti jednostavno izaberite haljinu koja ne otkriva ramena.

 Crna haljina i večernji izlazak

Kao da je stvorena za elegantne odjevne kombinacije, savršeno će se uklopiti sa sandalama, štiklama, statement nakitom. Crveni ruž će dati finalni pečat i zaokružiti ovu kombinaciju.

 Casual kombinacije

Crna haljina od rastezljivih materijala ili lepršava ljetna su spas za ljeto i šetnje. Odlično će izgledati uz tenisice, sandale, ali i stilizirana uz jeans i kožnu jaknu ili oversized košulju.

 

 

Dodatna inspiracija 

 

* * *
Naslovna fotografija:  @anoukyve

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno