Ne želite se odreći crne ni ljeti? Donosimo 10 inspirativnih kombinacija. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ne želite se odreći crne ni ljeti? Donosimo 10 inspirativnih kombinacija.

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
22.7.2022.

Za zaljubljenica stila koji podrazumijeva komade u crnoj boji, izazovno je pronaći kombinacije koje su prikladne visokim temperaturama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Crna boja je za mnoge must u paleti boja ormara, s toga ne čudi da je mnogi nose i u ljetnom periodu. Kako znamo crna boja posebno privlači sunčevu toplotu, s toga može biti izazovno kreirati kombinacije s komadima u toj boji. Pri kreiranju ovakvih lookova važno je obratiti posebnu pažnju na izbor materijala. Laneni i prozračni materijali su uvijek najbolja opcija za ljeto, pa tako i u ovom slučaju. 

 Za vas kojima je omiljena boja crna mi kažemo da je možete nositi uvijek te smo odlučili pronaći inspirativne fotografije kombinacija zaljubljenica u modu s Instagrama. Ne možete pogriješiti sa bazičnim komadima u crnoj boji popur jeans šorca, potkošulje i majica kratkih rukava. Kako biste kombinaciju digli na viši nivo u svoj garderober dodajte lepršave haljine u crnoj boji, setove zanimljivih topića i suknji kao i biker hlačica i blejzera. Uživajte kreirajući all black outfite, a inpiraciju pronađite u fotografijama koje slijede. Najljepše kombinacije u crnoj boji za ljeto
 

* * * 
Naslovna fotografija: @ali_marsovna
  

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno