Chill&Co: Instagramičan restoran u kojem nastaju neodoljive fotke i ukusna hrana - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Chill&Co: Instagramičan restoran u kojem nastaju neodoljive fotke i ukusna hrana

Tekst:

Arijana Bošnjak

GOURMET
10.12.2023.

Chill&Co je kafić i restoran koji osim ukusne gourmet ponude, sada nudi i neodoljivo uređen interijer na još jednoj lokaciji u Sarajevu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tu se kriju glamurozne ružičaste i zelene fotelje od baršuna, osvijetljena zrcala i neonski natpisi na zidovima koji nas podsjećaju da se trebamo prebaciti u chill mode. Spoj svih tih elemenata, uz dodatak zelenih biljaka i trendy pampas dekoracija, čine savršenu kulisu za fotografije. Kroz čitav prostor provlači se ležerni, ali luksuzni vibe koji nas poziva da se opustimo i na trenutak „zastanemo u vremenu“, uživajući u druženju i ukusnim zalogajima.

 Na meniju ćete pronaći raznovrsnu ponudu, od specijaliteta kao što su wok, paste i burgeri, ali i slatke delikatese poput mini ili američkih palačinaka. Želite li kušati nešto unikatnije, tu su njihova signature jela – zinger fries i crispy pasta. Osim toga, svoju posjetu možete začiniti i veselim koktelima koji će unijeti osvježenje u ovu sezonu zagasitih tonova.

 Ako želite što prije zaviriti u ovu instagramičnu oazu i kreirati šarmantne fotografije, pronađite Chill&Co u naselju Bulevar, na adresi Džemala Bijedića 279.


Pogledajte još fotografija iz Chill&Co

 

* * *
Naslovna fotografija: @chillandco.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno