Ova torbica u obliku srca osvojila nas je na prvu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ova torbica u obliku srca osvojila nas je na prvu

Tekst:

Maria Krezić

MODNI DODACI
11.2.2022.

Među modelima nove Chanelove kolekcije torbi koje dolaze u ljupkim oblicima, veličinama i bojama, mi smo definitivno pronašli svoj favorit. Ružičasta i pastelno ljubičasta torbica u obliku srca nas je natjerala da se ovo Valentinovo zaljubimo do ušiju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Još u listopadu 2021., francuska modna kuća Chanel službeno je predstavila izgled "Chanel 22" i novu kolekciju Ready-To-Wear torbica za proljeće/ljeto 2022. U duhu Karla Lagerfelda, koji je svojedobno kreirao neke od najikoničnijih dizajna za Chanel, sadašnja kreativna direktorica Virginie Viard hrabro je oživjela najcjenjeniju eru stvaranja proteklih desetljeća. Inspirirana fotografijom, retro glamurom i visokom modom 90 ih, Viard je u ovoj povratnoj kolekciji iskazala ljubav prema odvažnim i živopisnim dizajnom, uz razigranu paletu lila, ružičaste i žute boje.

 

 

Ova mini bombon-roza i pastelno ljubičasta torbica u obliku srca, dolazi s prijeklopom i klasičnom CC kopčom na prednjoj strani s patentnim zatvaračem koji ide do polovice vrha srca. Moglo bi se reći da ima sve karakteristike njihovih klasičnih torbi, uključujući i otvoreni pretinac na stražnjoj strani. No, očigledno je da se ističe svojim svježim i vedrim dizajnom.

Uz ostale novitete - dramatično prostrani model prošivene torbe i simbolične bočice parfema No22 - ova preslatka heart-shaped torbica zauzela je prvo mjesto proljetne wish liste najstrastvenijih ljubiteljica vintage Chanela. Njihove moderne interpretacije uistinu dokazuju da je retro moda više od mikrotrenda i da su '90-e najavile ozbiljan comeback. A dok nova kolekcija ne bude dostupna i na tržištu, te high street brendovi ne izdaju svoje inačice proljetnih modela ovog ekskluzivnog brenda, mi ćemo nastaviti sanjariti o ovom slatkišu.

 

Foto: @harpersbazaarsg

* * * 
Naslovna fotografija: @camilacoelho

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno