Tarčin Forest Resort, jedno od omiljenih odmarališta u Sarajevu, slavi 4. rođendan - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Tarčin Forest Resort, jedno od omiljenih odmarališta u Sarajevu, slavi 4. rođendan

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

EVENT
21.11.2021.

U uskom krugu prijatelja i posjetilaca, uz puno poštivanje sigurnosnih mjera i VTP pravila (vakcinisan, testiran, prebolio), Tarčin Forest Resort proslavio je za vikend svoj četvrti rođendan, a lijepom raspoloženju gostiju i domaćina doprinijeli su nastupi benda “Poruka u boci“ i poznatog sarajevskog komičara Dine Čatića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ušli smo u sektor turizma u najgorem trenutku, neposredno pred pandemiju, ali prepoznali ste nas, podržali ste nas i dali nam razloge da slavimo,” rekao je je u subotu u svome obraćanju Edin Bajramović generalni menadžer ovog odmarališta.

U četiri godine svoga postojanja ovo bajkovito utočište za odmor i rekreaciju razvilo je široku ponudu usluga koja seže od gastronomske do adrenalinske. Svejedno da li ste u potrazi za spa ugođajem, jahanjem ili jednostavno šetnjom, veličanstveno šumsko okruženje i visokokvalitetne usluge Tarčin Forest Resorta garantuju vam nezaboravan doživljaj. 

Tarčin Forest Resort – MGallery by Sofitel dio je AccorHotels grupacije i uz probranih stotinjak lokacija u 24 zemlje svijeta čini njihovu jedinstvenu, luksuznu kolekciju butik hotela.

***
Foto: Tarčin Forest Resort 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno