Svi pričaju o „Call my agent“ seriji koja već ima 4 sezone i vodi vas u svijet showbiza! - Bonjour.ba - bh.lifestyle mag...

Svi pričaju o „Call my agent“ seriji koja već ima 4 sezone i vodi vas u svijet showbiza!

Tekst:

FILMOVI & SERIJE
29.3.2021.

Vjerujemo da i vi tijekom radnoga dana razmišljate kako se u večernjim satima opustiti u svom cozy naslonjaču doma i u ugodnom društvu pogledati omiljene serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već dobro poznata adresa na koju „odlazite“ je Netflix koji obiluje bogatom ponudom naslova. Onaj o kojem se ovih dana puno priča, upravo je serija 'Call my agent'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova francuska serija započela je snimanje 2015. i tijekom godina donijela uzbudljive nastavke.
U originalu se zove „Dix Pour Cent”. Prati svakodnevnicu showbiz agenata koji rade u pariškoj agenciji ASK. U seriji je posebno obrađen njihov odnos s klijentima koji su zapravo karikirane verzije samih sebe.

Call my agent“ je inteligentna, romantična i vrlo zarazna satira s glumačkom postavom koja će vas oduševiti

Serija govori o krajnje disfunkcionalnoj, radnoj obitelji koja opravdava poznatu Tolstojevu izreku: "Sve sretne obitelji nalik su jedna na drugu, svaka nesretna obitelj nesretna je na svoj način." Kako je izjavio glumac Thibault de Montalembert, riječ je o francuskoj seriji koju vole i stranci, a ako je pogledate, sigurni smo da ćete shvatiti i zašto. Prati ju zanimljiva radnja i može se pohvaliti izvrsnom glumačkom postavom: Camille Cottin, Thibault Montalembert i Gregory Montel samo su neka od imena, a u seriji gostuju i Charlotte Gainsbourg, Sigourney Weaver, Jean Dujardin, Isabelle Adjani i Juliette Binoche. 

Likovi su tako dobro osmišljeni da se svi možemo poistovjetiti s njima. Jedan od njih je i spletkarljivi, ali šarmantni Mathias Barneville (Thibault de Montalembert), profesionalni agent sa dugogodišnjim iskustvom, čiji je stav prema filmskoj industriji "ili jedeš sve ostale ili te pojedu". Tu je i dobroćudni, ali pomalo beznadni Gabriel Sarda (Grégory Montel), koji ne može podnijeti da svojim glumcima daje loše vijesti ili da ih laže u lice. U uredu u backstageu se nalazi i Arlette Azémar (Liliane Rovère), najstarija agentica u Francuskoj, velika dama koja sebe smatra impresivnom. 

***

Naslovna fotografija: @newonenetflixuk
Tekst: Ana Bošnjak 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno