Želite probati CeraVe? Ova 3 proizvoda koriste Blake Lively, Olivia Wilde i Poppy Delevigne. - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

Želite probati CeraVe? Ova 3 proizvoda koriste Blake Lively, Olivia Wilde i Poppy Delevigne.

Tekst:

Marija Perić

ZDRAVLJE I NJEGA
9.8.2022.

Tijekom 2022. godine činilo se kao da o CeraVe brendu slušamo svaki dan i sve više dama je otkrivalo koliko su CeraVe proizvodi poboljšali stanje njihove kože.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CeraVe je brend koji u svojoj ponudi ima proizvode prilagođene svakom tipu koži koji uz to sadrži i ceramide, sastojak ključan za hidrataciju kože. Samim time nije tako veliko iznenađenje što mu sve više dama vjeruje u svojoj beauty rutini. Neke od tih dama su i Blake Lively, Olivia Wilde i Poppy Delevigne koje su u nekoliko intervjua otkrile kako se uvijek mogu osloniti na CeraVe proizvode. Jedna od njih nikamo ne ide bez CeraVe SPF-a, jedna od njih svoje lice uvijek čisti njihovim čistačem, a treća dama uzda se u njihovu kremu za lice. Više otkrijte u nastavku.

 

Blake Lively
 

Za CeraVe Hydrating Mineral kremu za lice sa SPF faktorom 50 Blake Lively kaže da je jako jednostavna za svakodnevno nanošenje zahvaljujući laganoj formuli.

 



Olivia Wilde
 

Facial Moisturizing dnevna krema za lice proizvod je koji Olivia koristi svaki dan jer je nježan prema koži i jednostavan za uporabu.

 



Poppy Delevigne
 

CeraVe Hydrating čistač za lice je proizvod s kojim Poppy započinje svaki svoj dan, a kada joj oči izgledaju umorno, nanese CeraVe Repair kremu za područje oko očiju za koju kaže da je čudesna.

 

 ***
Naslovna fotografija: @instylemagazine

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno