Stil njene mame vas je oduševio, a Carla i sama kreira inspirativne outfite za zimu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Stil njene mame vas je oduševio, a Carla i sama kreira inspirativne outfite za zimu

Tekst:

Emina Smaka

STREET STYLE
27.12.2022.

Jednom kada otkrijete damu čiji stil oslikava i vaš, kreiranje kombinacija postaje mnogo lakše jer uvijek imate kod koga zaviriti za dozu inspiracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo su u našoj priči o kombinacijama Susi Rejano mnoge od vas pronašle svoj izvor inspiracije za kreiranje poslovnih kombinacija. 59 – godišnja Susi kreira profinjene i zanimljive outfite za ured, a kada smo otkrili da je njena kćerka naslijedila njen dar za stiliziranje, odlučili smo zaviriti i na njen Instagram profil. Carla Hinojosa je mlada dama čiji profil prati preko 300.000 hiljada pratilaca od kojih velika većina uživa u Carlinim kombinacijama.

Carla je usvojila maminu filozofiju odijevanja pa i njen stil odlikuje profinjenost i elegancija s nešto modernijim cjelokupnim izgledom. Carla uživa u kombinaciji komada različitih volumena pa je i u hladnijim danima vidimo u mini suknjama u kombinaciji s oversized džemperima. Na ovaj način kreira odvažnu, ali i ženstvenu siluetu. Ovu modnu formulu lako možete prilagoditi našim temperaturama uz odgovarajuće hulahopke. Najčešće nosi jednostavno struktuisane komade koje savršeno odgovaraju njenom tijelu. Bež, crna, bijela i siva su joj omiljene boje, ali se ne boji izleta u odvažne šarene kombinacije. Neke od njenih, nama omiljenih, kombinacija pogledajte u nastavku. 

 

10 kombinacija Carle Hinojosa

 

* * *
Naslovna fotografija: @carlahinojosar
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno