Caffe "Kamarija-Point of view": zašto nedjeljnu kafu ne biste ispijali u kućici na drvetu? - BONJOUR.ba - bh.lifestyle m...

Caffe "Kamarija-Point of view": zašto nedjeljnu kafu ne biste ispijali u kućici na drvetu?

GOURMET
18.7.2021.

Da Sarajevo ima neke od najljepših vidikovaca već odavno znamo, ali ipak uvijek se rado prisjetimo nekih od najdražih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ovog puta odlučili smo da pozornost usmjerimo na kućicu na drvetu koja ima jedan od najljepših pogleda na Sarajevo, a koja nas je u potpunosti oduševila i inspirisala da ponovo podijelimo informaciju gdje se nalazi.

Caffe "Kamarija-Point of view" je ime kućice na drvetu, a zamišljena je kao mjesto gdje možete uživati u zanimljivim gourmet ponudama, nezaobilaznoj kafi ili koktelima. Osim toga, svakako biste trebali probati domaće kolače ili slavnu poslasticu žito sa šlagom koje ovo mjesto nudi svojim gostima.

Okružena krošnjama, pruža jedno sasvim novo iskustvo odmora i osvježenja koji nam je ovih dana itekako potreban. Interijer je jednako presladak sa mnoštvo detalja koji kreiraju razigranu i modernu atmosferu. Sigurni smo da ćete, kada se zateknete na ovom mjestu poželjeti fotkati svaki kutak. Više informacija o kućici na drvetu potražite na sljedećem linku!

***

Naslovna fotografija: @cherryontop_lt
Tekst: Ilda Lihić-Isović

GOURMET , 18.7.2021.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Ilda Lihić-Isović

Foto by:

@cherryontop_lt

Podijeli:

Posljednje objavljeno